Wordless Wednesday #5 – Lama Berganti Baru

Wordless Wednesday #5 - Lama Berganti Baru

41 Comments

  1. Android best application senang cari angry birds fun full version :cheerful:

  2. nampaknya ramai dah betukar ke Android.. :biggrin:

  3. pergh…terbaek kotak yang bawah tu..hehe

  4. wah, rindu betul kat motorola. aku pakai tahun 2003 dulu, upgrade daripada sagem eheh. T190 nama model

  5. huhu… nak tukar juga lah.. :biggrin: :biggrin:

  6. Dah patut tukar tu hehehe..

  7. Motorola L7 kalau tak silap aku…tukar android ehh…mantap2 :biggrin:

  8. wah terus tukar yang baru dan power tuh, hehe

  9. abg anarm pon tukar henset. saya pon sama hehe

  10. Bro kenapa tidak kasi up sikit Samsung Galaxy Tab

    • @akubiomed, aku ade 2 pilihan hari tu.. galaxy tab atau galaxy s.. last2 aku amik galaxy s ni je.. galaxy tab mcm tak berapa perlu lagi sekarang.. lagipon keluar dah asyik bawak laptop.. kang tambah galaxy tab, berat plak beg aku.. galaxy s bleh masuk kocek je..

  11. sniff sniff… hurm, super AmoLed.. tapi kamera takder flash.. huhu

    • @FD, sniff sniff.. hurm.. ha ah.. takde flash.. malam2 takleh amik gambor.. kalau nak amik gambor jugak kena bawak torchlight / lampu suluh / lampu picit.. haha..

  12. dulu motorolla…
    skang Samsung Galaxy
    untunglah!!!!!!! :biggrin:

  13. samsung galax???? huwaaaa!!!! aku nak jugak wei.hahahaha

  14. hp baru..patut arr salu online gn hp jek skang ek..heee

  15. wah galaxy S tu haha

  16. haha baru geek.

  17. untungla…hihi

  18. aku masih setia dengan sony ericsson aku tu. Selagi leh pakai, aku pakai.. :pinch:

  19. kat malaysia jenama motorola susah betul nak naik. kat luar boleh tahan market dia. :silly: nanti ada duit nak angkat Galaxy S gak. :cheerful:

  20. kehkeh, androider wowowow
    tapi motorolla macam tu aku dah guna
    sakit hati betul :D

  21. model motorolla ni aku pakai kejap je,banyak kenangan hp tu,serup juga dengan nokia 3310,kena baling kat dinding je dulu
    hehe :biggrin:

  22. Motorolla :lol:

Leave a Comment