Wordless Wednesday #5 – Lama Berganti Baru

Wordless Wednesday #5 - Lama Berganti Baru

41 Comments

    • @akubiomed, aku ade 2 pilihan hari tu.. galaxy tab atau galaxy s.. last2 aku amik galaxy s ni je.. galaxy tab mcm tak berapa perlu lagi sekarang.. lagipon keluar dah asyik bawak laptop.. kang tambah galaxy tab, berat plak beg aku.. galaxy s bleh masuk kocek je..

    • @FD, sniff sniff.. hurm.. ha ah.. takde flash.. malam2 takleh amik gambor.. kalau nak amik gambor jugak kena bawak torchlight / lampu suluh / lampu picit.. haha..

  1. kat malaysia jenama motorola susah betul nak naik. kat luar boleh tahan market dia. :silly: nanti ada duit nak angkat Galaxy S gak. :cheerful:

  2. model motorolla ni aku pakai kejap je,banyak kenangan hp tu,serup juga dengan nokia 3310,kena baling kat dinding je dulu
    hehe :biggrin:

Leave a Reply