Wordless Wednesday #4 – Dapat Gaji

Wordless Wednesday #4 - Dapat Gaji

Rasa macam orang MLM pulak dok tayang-tayang duit. Hahaha..

40 Comments

  1. Banyaknya duit. Kalau dapat sebanyak tu, bolehlah shopping raya.hehehe

  2. memang sebijik macam promo MLM lah bro Anarm..hehe. ingatkan duit income blogging tadi.

  3. RM700 dlm gmbr.. hehehe.. luar gambar x tau la bape.. :lol:

  4. wahh
    rezeki tu :cool:

  5. pergh…org ada duit la katakan…wuu…jeles2…haha…boleh blanja aku mkn ni…:P

  6. Salam, 1st time masuk blog nie. :) Gaji kerja kerajaan atau gaji online?

  7. Kaya hang sekarang kan Anarm.. good luck on bisnes. Kekeke!

  8. Seronok melihat duit tapi lebih senang kalau duit itu menjadi milik kita ;-)

  9. bro,aku dah kira duit tu.rasanya ada kot lebih RM 1000.betul tak bro? hehe…

  10. Bro Anarm…ini boleh lepas downpayment nissan Skyline ni..hahahaha :lol:

  11. gambar sebijik login fesbuk dapat RM 100. :lol:

  12. berapa riban tu abg anarm dapat? huhu

  13. haha…banyak duit bro.duit gaji ke,duit income dari blogging?haha… :biggrin:

  14. sekali dapat keluarkan semua ke bro? hihi

  15. duit churp-churp pun tak byk camni. :lol:

  16. waaaaahhh~~.
    bahagie.. hehe

  17. Wahh…bape rm tu :D :cool:

  18. dapat gaji kluar cash terus macam tu? waaahh…

  19. bro, tayangan duit kepada umum selalunya bersyarat kena ltk tanda ‘contoh’. xpasti samada kt blog perlu ke x.
    tp apa2 pon, bila nk blanja strangers mcm saya ni :tongue:

  20. bese nampak muka sekali..baru real :whistle:

  21. paparich jom!!

    • @Jaws, selesaikan benda2 lain dulu dengan duit gaji ni.. ada lebih baru bleh paparich.. paparich terus kang takut takleh nak setel plak benda2 lain yg perlu diselesaikan secepat mungkin tu.. merancang penggunaan duit.. banyak risiko kalau tak merancang bila ada duit banyak..

  22. tak pernah lagi merasa anarm belanje.hahahaha

  23. Fuh! Sedappp..

Leave a Reply