Voucher Membeli Belah Lazada Malaysia

Aku dapat Voucher Membeli-Belah Lazada Malaysia tapi tak tahu nak beli apa. Kali terakhir lepas beli Wireless Mouse aku dah tak terfikir nak beli apa-apa lagi.

Aku pun tanya isteri aku, kot kot ada barang yang dia nak beli. Boleh guna shopping voucher ni.

Malam tu kami duduk menghadap laptop dan tengok barang-barang yang boleh dibeli. Habis kami selongkar semua kategori barang yang dijual di laman web Lazada Malaysia.

Voucher tu hanya boleh guna untuk 1 kali pembelian.

Kami pun pilih barang yang nak dibeli. Ambil masa 2-3 hari jugak la kami nak buat keputusan barang apa nak dibeli, dan akhirnya dapat juga pilih barang yang sesuai.

Jimat duit sikit dengan voucher.

Barang Dari Lazada Dah Sampai

Satu kotak besar bersama satu bungkusan kecil dah pun sampai ofis aku pagi tadi.

Shopping online guna voucher Lazada Malaysia

Servis penghantaran Lazada Malaysia memang terbaik sekarang ni. Barang yang dibeli cepat je mereka hantar terus sampai depan pintu.

Kotak belum dibuka lagi. Tunggu balik rumah nanti baru buka kotak sama-sama dengan isteri sebab dia yang pilih barang-barang ni.

Jom daftar newsletter Lazada boleh dapat shopping voucher percuma.

Untuk maklumat lanjut tentang Lazada boleh layari laman web Lazada Malaysia.

31 Comments

  1. kalau bisa dapat shopping voucher percuma pasti bisa membantu menghemat biaya belanja tu..
    saya mau cek jga di Indonesia, semoga ada shopping voucher percuma :)

  2. Bestnya. Tak pernah beli barang daripada zalora or lazada lagi. Barang apa dalam kotak tu yer? Besar jugak kotak tu. Mari teka. Mungkin set pinggan mangkuk? Kalau betul boleh dapat tips lagi tak? Hehehe…

    • Betul tu. Ramai rakan2 blogger yang shopping online. Tengok diorang shopping la yang buat rasa nak shopping online jugak. Terjebak! Nasib baik best sebab takyah penat2 keluar. Tau2 barang dah sampai depan pintu.

  3. aku rancang nak beli hadiah kahwin kat kawan. beli kat lazada and hantar kat rumah pengantin pada hari majlis perkahwinan.

    agak-agaknya mereka boleh hantar menepati masa and boleh COD ke?

    • Yang tu aku tak pasti diorang boleh hantar tepat pada masa yg kita nak atau pun tak. Mungkin kena bagitau diorang atau pihak kurier untuk set masa penghantaran tu. Boleh try call tanya.

      Kalau boleh buat macam tu memang best la hari majlis tiba2 kurier datang rumah, pengantin kena tandatangan utk ambil barang.. Haha..

      Dengan Lazada boleh COD..

  4. aku pun terkujat jap bila baca Malam tu kami berpelukan… hahhahaha
    btw, lazada sekarang dah tingkatkan prestasinya… haaaa… malam nanti bukak sama2 yea..

    • Kan aku dah potong perkataan “berpelukan” tu. Tertulis pulak tadi teringat kisah semalam.. Opss!! Hahahaha..

      Lazada sekarang dah bagus. Dulu memang orang dok mengata je barang lambat sampai, ada yg tak sampai2.. Sekarang ni Lazada dah bertukar jadi power, semua barang sampai dengan cepat dan pantas.

      Dah senyap dah mulut2 orang yg dok mengata dulu..

  5. berpelukan mengadap lazada kau yer…hehe.
    baguslah penghantaran lazada sudah semakin baik, aku jer belum pernah terbeli apa2 lagi, mungkin lepas ni akan cuba terbelikan sesuatu juga nanti..

    • Hehe.. Servis Lazada memang terbaik sekarang ni. Sebab tu suka shopping kat Lazada. Dulu takut2 jugak nak beli barang kat situ sebab ada yang komplen cakap barang tak sampai. Tapi sekarang semua barang selamat sampai dengan pantas.

Leave a Reply