Tiket Percuma ke Konvensyen Usahawan Muslim 2013

Dapat 1 tiket percuma ke Konvensyen Usahawan Muslim 2013. Tiket percuma ni sebagai hadiah penghargaan daripada penganjur atas penyertaan aku dalam Blog Contest KUM2013 sebelum ni.

Blogger-blogger lain yang join contest tu mesti dapat tiket free juga.

tiket percuma konvensyen usahawan muslim #kum2013

Selain 1 tiket percuma, dapat juga tawaran tambahan berupa 2 tiket dengan harga istimewa untuk ke KUM2013.

Siapa nak boleh contact aku. Tiket separuh harga ni. Offer baik punya!

Buat masa sekarang masih fikir-fikir nak pergi ataupun tidak ke konvesyen tu. Kalau tak jadi pergi mungkin boleh bagi 1 tiket free ni kepada kawan-kawan yang berminat nak pergi.

Ada yang berminat ke?

Info Lanjut Konvensyen Usahawan Muslim

Maklumat lanjut tentang Konvensyen Usahawan Muslim 2013 boleh layari laman web — KonvensyenUsahawanMuslim.com.

12 Comments

  1. Kesempatan yang bagus bagi semua orang yang pengen ikutan konvenyen usahawan muslim secara gratis, tidak boleh dilewatkan tu :biggrin:

  2. Wah tahniah dapat tiket masuk. Jimat banyak ringgit juga tu. Teringin hendak pergi, apakan daya ada komitmen lain.

  3. pi la bro, sekali sekala

  4. tahniah bro!! pergi jangan tak pergi.hehehe

  5. Tahniah ler, nanti kalau pergi kongsikan tips yang diperolehi di blog yer..

  6. Rugi kalau tak pergi.. disitulah sumber ilmu dan ‘network’ usahawan

  7. Tahniah dpt tiket per cuma ke konvension usahawan muslim. .. saya pun ada dpt 2 tiket percuma. .. tak tahu nak pergi dgn siapa. . IN Shaa Allah, kalau tiada sebarang aral melintang, jumpa dkt sana nanti….

  8. Dapat juga le..belum daftar lagi..

  9. tahniah abang khairul..!!!

  10. gua pun tengah2 pikir nak pergi ke tak, takut last minit ade keje lain..so hold dlu

  11. yap..gua juga dah dapat. dah daftar dah..

Leave a Reply