Tempat Tidur Paling Best

kucing tidur dalam sinki

tempat tidur kucing

kucing tidur nyenyak dalam sinki

29 Comments

  1. pas banget ya ukurannya, bisa dijadikan tempat tiduran buat si kucing itu hihihi …

  2. Tempat tidur paling best nie la jadi tempat mandi paling best masa asrama selain daripada kolam belakang blog A sekolah aku.

    Tahan air banyak2 sampai melimpah pastu cedok mandi.

    PS: Gambar possing kucing atas sekali paling seksi, gambar bawah sekali paling ayu. :D

  3. Mau tak best..sejuk dalam nih…macam tidur dalam econ dah la..hahaha

  4. Memang cute… sangat-sangat comel. Gempak kucing ini, camane lah dia terfikir nak tidur kat sini

  5. mana tempat sempit tu la yang dia nak jadikan tempat tidur

  6. nampak pelik je pic no 1 tu… kah3x

  7. lena sungguh,, haha

  8. memang best tempat tido ni. nak mandi pun senang tu.. bukak jer paip tu…haha :D

  9. sinki tuh sejuk , ituh yang nikmat si kucing tuh tidur…hehe

  10. kat sinki pun jadi? haiya..

  11. Posisi yang cooll sungguh ….kes lena sangat nie

  12. selepas tidur boleh mandi dalam sinki pulak!

  13. Fuhhh…perbagai gaya jugak dia tido kan..hehehe

  14. Bukan main syiok tidur didalam sinki. :-)

  15. kucing suka tidur tempat yang sempit macam tu..

  16. Tak ada rotan akar pun jadi
    Kucingnya memilih tiduran di situ dari pada tak ada tempat tidur buat dia … :D

  17. nampak sejuk dan selesa sangat…!

  18. tempat peraduan VIP sahaja ni, tak boleh kacau.

  19. bestnya tengok kucing tidur kat dalam tu. sejuk mata memandang

  20. fuuuhhh.. 5 star hotel utk kucing tu

  21. boleh pelbagaikan gaya ^_^ comel

  22. memang best tempat tido ni. nak mandi pun senang tu.. bukak jer paip tu

  23. “ruang sempit menjadi pilihan kami”, kata si kucing ..

  24. haaaaa…. khusyuk dia tido..

  25. selesa sungguh gayanya tdo haha

  26. tempat sejuk, mesti diorang suka. lagi la kalau tempat sempit-sempit..

  27. haha selesa jaya lah dia nih, boleh terus mandi kot

  28. siap dgn mandi dekat situ kan!
    memang best la!

Leave a Comment