Space Dropbox Bertambah Lagi

tambah space dropbox percuma

Space Dropbox Bertambah Lagi | #WordlessWednesday

28 Comments

  1. Dlm banyak2 cloud hosting,.. Dropbox memang terbaik. :)

  2. yg x bestnya kat tempat aku kena block..waaaaa :cwy:

  3. sedang berjinak jinak nak guna dropbox

  4. baguih jugak benda ni tuk buat backup…dah banyak tu bro..ada limit ke bleh simpan berapa banyak?

  5. Dah pakai dorpbox free tu tk cukup space hehehe

  6. wahh, ini sudah manyak bagus maa…

  7. Pernah dengar pasal dropbox nie. Tapi still tak nampak apa keperluannya utk diri sendiri. haha…

  8. saya baru jek join program ni… space yang ada pun masih kecik… masih mencari kawan-kawan yang ebrminta untuk join program ni utk tambah space… :biggrin:

  9. Bapak banyak. Macam-macam boleh sumbat tu weh

  10. dropbox memang senangkan kerja nak kongsi2 fail..

  11. tak pernah guna dropbox ni…

  12. Wow..Tahniah dpt ruang lebih boleh Simpan bnyk ilmu..

  13. Tahniah…

  14. Wow! Banyak tu! Macam-macam boleh simpan.

  15. ceh.. xdela byk mana.. aku lg byk.. haha,,

  16. Aku punya 3GB++ je. Akaun free je. :happy:

  17. perghhh 114 gb -.- hardisk aku pon takde ruang kosong sebanyak tu hahaha

  18. Wow besar gila storan yang bro dapat.

    • @akubiomed, nak tau rahsia dia? sebab aku langgan pakej Dropbox Pro.. hahaha.. dan dapat extra space melalui referral.. kalau akaun Dropbox percuma, extra space dari referral tu dapat sikit je.. akaun berbayar boleh dapat lebih lagi.. yeahh..

  19. dropbox ni apa? xpaham…

Leave a Reply