Seminar Strategi Pelaburan Hartanah DSR

Terbaca entri “Seminar DSR Property Strategy” di blog Denaihati semalam. Rasa macam tertarik pula nak tahu. Ilmu tentang property atau hartanah ni rasanya masih ramai yang tak tahu. Kalau tahu pun mungkin masih ada yang tak berapa faham. Paling menarik bila dengar tentang pelaburan hartanah yang terbukti boleh menjana pendapatan bukan saja ribuan malah jutaan ringgit.

Tengok sajalah Dr. Shah Razali (DSR), a self-made millionaire. Ramai yang dah kenal DSR sebagai otai atau pakar pelaburan hartanah yang berjaya di Malaysia.

DSR pakar pelaburan hartanah di Malaysia

Pelaburan hartanah ni merupakan salah satu bidang pelaburan selain pelaburan emas, saham dan bermacam lagi jenis pelaburan yang boleh mendatangkan keuntungan berlipat kali ganda kepada para pelaburnya.

Oleh kerana nilai hartanah sentiasa naik dari masa ke semasa, pelaburan hartanah menjadi satu peluang yang besar untuk dapatkan sumber pendapatan sampingan bagi menambah pendapatan sedia ada.

Seminar DSR Strategi Pelaburan Hartanah

Bagaimana Hartanah Dapat Membantu Anda?

  • Hartanah sebagai Mesin Duit
    Dengan menyewakan hartanah anda dapat mengutip ‘wang saku’ bulanan. Bayangkan jika satu hartanah anda memperoleh RM500 ‘positive cashflow‘, berapakah aliran tunai yang akan anda perolehi jika anda ada 10 hartanah? DSR telah berjaya mengumpul aliran tunai positif 5 angka selama bergiat dalam bidang hartanah sejak tahun 2001. Jumlah aliran tunai positif inilah yang seharusnya menjadi matlamat utama setiap pelabur.
     
  • Hartanah sebagai Dana Pendidikan Anak-Anak
    Tak perlu bergantung dengan PTPTN lagi untuk dana pendidikan. Anak-anak anda akan mendapat jaminan kewangan daripada anda jika anda tahu hartanah yang tepat untuk melabur bagi persediaan pengajian anak anda itu.
     
  • Hartanah sebagai Dana Persaraan
    Apabila sudah pencen, tiada lagi duit gaji dari majikan yang masuk ke dalam bank setiap bulan. Tapi jika anda merancang dari awal, ‘duit gaji’ anda pada ketika itu datangnya dari penyewa-penyewa anda yang membanting tulang memberikan ‘gaji’ kepada anda setiap bulan. Anda hanya duduk rumah goyang kaki. Best kan?
     
  • Hartanah sebagai Perlindungan dari Kadar Inflasi
    Bayangkan jika anda hanya menyimpan duit anda di bank. Peningkatan tahunan hanyalah kurang dari 1%. Namun harga hartanah di lokasi yang PANAS meningkat lebih dari 10%. Duit bulanan pun dapat, dapat lagi ‘capital appreciation‘ dari rumah tersebut. Lagipun anda hanya perlu keluarkan 10% deposit sahaja untuk memiliki hartanah tersebut.

Seminar DSR Property Strategy

Seminar DSR Property Strategy” merupakan satu peluang terbaik bagi mereka yang ingin belajar strategi pelaburan hartanah.

Seminar Strategi Pelaburan Hartanah DSR

Dalam seminar satu hari ni banyak tips dan strategi pelaburan harta tanah yang akan dikongsi antaranya:

  1. Strategi yang digunapakai oleh DSR sepanjang penglibatan beliau dalam pelaburan hartanah
  2. Lokasi-lokasi hotspot yang perlu diberikan perhatian
  3. Strategi untuk senang lulus pinjaman perumahan
  4. Bagaimana untuk bersedia menghadapi kegawatan ekonomi
  5. Strategi untuk memaksimakan keuntungan semasa kegawatan ekonomi
  6. Strategi perlindungan pelaburan hartanah
  7. Bagaimana Investment Holding Company dapat memaksimakan keuntungan kita
  8. Strategi membina telaga duit yang dapat membantu kita di masa hadapan
  9. Strategi menggunakan hartanah sebagai dana pendidikan anak-anak
  10. dan banyak lagi…

Program di bawah pengawasan Dr. Shah Razali ni akan diadakan pada:

TARIKH
11 Mei 2014 (Ahad)

MASA
9.30 AM – 5.30 PM

TEMPAT
Old Trafford Classroom, 111A, Jalan BP 6/3, Bandar Bukit Puchong 2,
47100 Puchong, Selangor

Seminar DSR Pelaburan Hartanah di Malaysia

Bagi mereka yang dahagakan ilmu strategi pelaburan hartanah memang sesuai join seminar DSR ni. Dengan ilmu pelaburan hartanah yang betul anda boleh mengubah nasib keluarga anda dan tak perlu lagi mengeluh dengan kenaikan kos sara hidup.

Jangan sayang untuk melabur demi kejayaan. Rebutlah peluang terbaik ni dengan mendaftar awal kerana tempat adalah terhad.

PENDAFTARAN
Early-bird sehingga 10 April 2014 berharga RM97. Selepas itu RM197
(Pendaftaran tamat pada 30 April 2014)

Daftar Seminar Strategi Pelaburan Hartanah DSR

Untuk maklumat lanjut dan info mengenai Seminar DSR Property Strategy ni anda boleh follow DSR di Media Sosial beliau.

Facebook : https://www.facebook.com/DSRFan
Twitter : https://twitter.com/drshahrazali
Instagram : http://instagram.com/Drshahrazali

Website : http://dsrgroup.my/dpsx/

Sebarang pertanyaan boleh hubungi hotline :
016-2060669 / 017-4066411 / 017-4066422

8 Comments

  1. Mmg sudah terbukti pelaburan hrtanah amat bagus utk kita. Jd jgn lpskan peluang utk.mengcungkil rahsia di seminar ini

  2. Tgk pd venue old trafford tu terus potong stim aku utk.pegi. Aku anti man utd. Hehehehe

  3. Alamak…. dah terlepas untuk harga early bird pulak nie…..

  4. Pelaburan hartatanah nie memang nampak ianya satu yang menguntungkan… Kene pegi seminar – kalau salah caranya teruk juga… Kene ada ilmu juga :)

  5. peluang untuk pelabur hartanah dapatkan ilmu dari taikun hartanah,..

  6. baju tu memang terbaik la. haha

  7. menarik ni. mesti join!

  8. memang menarik seminar ini..terutama melibatkan isu hartanah!

Leave a Comment