Selamat Pengantin Baru Bro Framestone, Geng WeChat

Selamat Pengantin Baru diucapkan buat rakan blogger yang femes ni, Bro Framestone dan pasangannya, Iera yang telah sah dinikahkan dengan hanya sekali lafaz. Hebat Bro. Hehe.

Tahniah! Semoga Allah memberkati Bro dan isteri, melimpahkan berkat kepada kalian, dan menghimpunkan kalian berdua di dalam kebaikan.

selamat pengantin baru broframestone

broframestone dan isteri tercinta

cincin kahwin broframestone

broframestone sarung cincin kahwin ke jari isteri

isteri broframestone

Walaupun Bro cakap berdebar-debar menanti hari pernikahan, ditambah pula dengan sibuk urusan kerja yang kena buat time tu jugak, Alhamdulillah semua urusan berjalan lancar.

Dalam berdebar-debar tu dapat jugak akad nikah sekali lafaz je. Kira hebat la tu. Power Root! Semoga Bro dan pasangan bahagia sampai ke syurga. Amin..

WeChat ‘Moments’

Gambar nikah Bro Framestone dan isterinya ni diambil dari ‘Moments‘ Bro Framestone di WeChat. FYI, WeChat merupakan aplikasi ‘chatting’ atau ‘messaging’ sama seperti Whatsapp, Viber dan sebagainya. Boleh guna untuk iPhone, Android, Windows Phone, Symbian OS. Bro Framestone yang rekemen aku guna apps WeChat. Best jugak.

Jom semua pasang aplikasi WeChat dalam phone masing-masing. Lepas tu jangan lupa add aku ye. Scan QR code kat bawah ni atau add WeChat ID “anarmnetwork”.

QR WeChat Anarm

12 Comments

  1. tahniah untuk mereka semoga bahagia hingga ke akhir hayat.. nak juga download wechat app tu

  2. Thank anarm…

    Tip mu memang boleh pakai… xpayah pening2 mcm mane nk akad. Nnt direct tanya kadi…

    Tue yang boleh sekali lafaz je tue

  3. wahh..sudah kahwin. tahniah!

  4. Tahniah diucapkan kepada broframestone, tak pernah lagi cuba wechat ni, macam menarik jer…

  5. tahniah bro framestone

  6. hoho..dah hari sabtu nih..

  7. selamat penganting baru bro framestone dan pasangan…semoga berbahagia

  8. tahniah kepada bro framestone.jgn nakal2 ye bro ..haha

  9. dah jadi suami orang dah brader ni..tak leh nak nakal2 lagi la..hehehe

Leave a Comment