Rasa Lapar? Jom Makan Snickers

Bila perut lapar badan mesti jadi kurang bertenaga. Aku selalu jugak rasa macam tu. Biasanya waktu tengahari dan waktu malam. Leka buat kerja sampai terlupa nak makan.

Kadang-kadang rasa lapar tu datang bila tengah memandu. Kena pulak tersangkut dalam trafik jem memang tak boleh nak buat apa.

Nasib baik ada Bar Coklat Snickers yang boleh mengenyangkan perut dan mengembalikan tenaga setelah penat melakukan aktiviti harian.

Bar Coklat Snickers

Snickers Bagi Penggemar Coklat

Snickers memang mengenyangkan dan sesuai untuk semua peringkat umur terutamanya bagi penggemar coklat yang inginkan tenaga untuk bekerja, bersenam, pergi travel atau sebagainya.

Snickers menggunakan taglineYou’re Not You When You’re Hungry” atau dalam Bahasa Melayu “Anda Akan Menjadi Orang lain Bila Lapar“.

Memang sesuai sangat tagline dia sebab rasa lapar boleh membuatkan seseorang jadi tak bertenaga, lembik dan buat perangai pelik.

Dengan adanya Bar Coklat Snickers yang mengandungi kacang, caramel, nougat dan disaluti dengan coklat ni mampu membuat kita kenyang. Rasa dia pun memang sedap!

snickers malaysia hungry lapar

Iklan Snickers

Dah tengok video iklan terbaru daripada Snickers Malaysia?

Dalam video yang bertajuk “Do You Even Lift?” ni boleh tengok gelagat 3 orang kawan pergi bersenam di gym. Tapi seorang daripada mereka yang bernama Aaron dah bertukar jadi perempuan sebab lapar. Macam tu lah akan berlaku pada kita bila kita lapar. Bila lapar je jadi lembik. Hehe.

Siapa yang selalu sangat rasa lapar dan penat bolehlah cuba makan coklat Snickers. Harga dia pun takde la mahal sangat. Siap sedia dengan Snickers dalam kocek atau dalam kereta, bila rasa lapar boleh terus makan.

FYI, Snickers Malaysia akan mengadakan giveaway menarik pada bulan September ni. Dah bersedia nak join? Layari Facebook Snickers Malaysia untuk maklumat lanjut.

31 Comments

    • Biasa kalau memandu jarang singgah petrol station. Makanan dah sediakan awal2 letak dalam kereta sebelum mula perjalanan. Makan sambil memandu. Hehe.

  1. snickers memang jadi pilihan utama aku bila terasa sangat letih. Sebab ia coklat yang memberi tenaga kat aku.. selain tongkat ali.. hehehe

Leave a Reply