Pencuci Laptop

cuci laptop guna cleaning kit

Pencuci Laptop – #WordlessWednesday

17 Comments

  1. Setakat ni sy cuci pakai kain pengelap spek mata je. Xpernah try lagi pakai cecair mcm ni. Cecair ni jenis alkohol ke tuan admin?

  2. Cleaning kit yang aku beli ni memang ada sekali dengan berus.. Boleh guna untuk cuci celah2 keyboard..

  3. saya cuma guna tisu lap hingus je :( haha

  4. Untuk lappy aku beli siap2x ‘plastik’ pelapik alas habuk tu… kalau teruk sangat tukar baru….hehehehe

  5. tak pernah guna pencuci laptop nie…lap guna kain jer…huhu…

  6. Terakhir ini saya jarang membersihkan laptop….jadi kotor. Malas penyakit lama kambuh lagi nih

  7. Baru perasan..laptop dah lama tak cuci..rasanya ada simpan pencuci ni..nak kena cari la..

  8. Pejabat ada…tapi di rumah tak ada…hu..hu..tumpang sekaki pejabat punya….! :cool:

  9. dah lama tak cuci latop kat rumah :)

  10. takat ni blum ada ada giiiii..mahal tak? dia utk cuci part2 luaran jer ke?

  11. Tak pernah gunakan…

    Ada tutorial x bagaimana nak gunakan..

    • Tutorial biasa ada kat sticker botol dia.. Spray je kat kain, pastu lap kat skrin laptop.. Kat keyboard dan body laptop pun boleh lap guna kain tu..

  12. Memang ada sebotol dirumah sudah 3 tahun tak habis pakai untuk lap LCD dan LCD tv. :-)

Leave a Reply