about-twitter

Twitter Bagi Aku Hadiah

Apa itu Twitter? Aku rasa ramai dah tau tentang Twitter ni memandangkan dah banyak blog yang buat review dan tutorial…

adab-berdoa

Beradab Dalam Berdoa

Berdoa adalah watak pembawaan manusia, yang dikembangkan oleh semua manusia, tidak memandang kelas, bahasa atau agama. Ramai orang yang mungkin…

malaysia-merdeka-52

52 Tahun Malaysia Merdeka

Malam ni, tepat jam 12.00 tengah malam, semua rakyat merdeka akan melaungkan kata-kata “Merdeka! Merdeka! Merdeka!” dengan penuh semangat yang…

tolak-motor

Motor Aku Yang Sakit

Semalam (hari Jumaat), time on the way nak ke tempat kerja, tiba-tiba motor aku buat hal. Enjin mati. Arrghhh.. Nasib…

pindah-hosting

Aku Nak Pindah Rumah

Sejak kebelakangan ni ramai yang buzz aku kat YM bagitau blog ni susah nak masuk. Kadang-kadang sampai setengah jam diorang…