Menu Diet di Pejabat

menu diet makanan di pejabat

Menu diet di pejabat – Biskut Jacob’s dan minuman Horlicks serta Milo yang ditaja oleh rakan sepejabat. Boleh makan dan minum sambil buat kerja.

29 Comments

  1. Memang terbaik…Gantikan kebiasaan nasi lemak dan roti canai kepada sesuatu yang lebih menyihatkan…semestinya biskut Jacobs dan Horlicks.. :smile:

  2. ada pakar pemakanan kata jangan biarkan perut lapar atau kosong.
    so dengan kaedah simpan biskut kat office ni boleh lah buat kunyah-kunyah time kerja, supaya perut tak cepat kosong dan hantar signal kat otak supaya cari nasi atau makan berat-berat sebab lapar :biggrin:

    • Kalau kekal makan ni rasanya memang kesihatan boleh jadi tip top.. Tapi bila masuk waktu lunch, nasi berbukit jugak masuk perut.. Hehe..

  3. Terbaiklah bro Anarm.

    Kalau amal makan pagi dan malam, portion by portion, mmg bagus ni…

    Ambe nak kena tambah stok jugak ni..hehe

    • Yang ni ofis punya. Boleh makan time office hour je.. Kat rumah takde lagi stok Horlicks dan biskut Jacob’s.. Nanti nak beli.. Boleh diet kat rumah jugak..

Leave a Reply