Menu Diet di Pejabat

menu diet makanan di pejabat

Menu diet di pejabat – Biskut Jacob’s dan minuman Horlicks serta Milo yang ditaja oleh rakan sepejabat. Boleh makan dan minum sambil buat kerja.

29 Comments

  1. :smile: Gantikan nasi lemak dan roti canai kepada Jacobs dan horlicks…terbaik!

  2. Memang terbaik…Gantikan kebiasaan nasi lemak dan roti canai kepada sesuatu yang lebih menyihatkan…semestinya biskut Jacobs dan Horlicks.. :smile:

  3. Kalau dipejabat saya stok didalam gambar sehari sahaja licin. :-)

  4. kat opis saya pun ada gak biskut lemak….& air milo, kopi, teh…

  5. sesekali makan mcm tuh sedap juga…:)

  6. apasal dekat opis aku takde benda ini ha :angry:

  7. Makan tetap kena makan. Kalau lapar memang kerja pun tak jalan. Biskutpun jadi la.

  8. Kalau makan banyak tetap tak jadi diet.. :D

  9. macam nak kasi gemuk aje nih. haha..

  10. bagus, makan dan minum yang sihat…menambah produktivity bekerja..

  11. ada pakar pemakanan kata jangan biarkan perut lapar atau kosong.
    so dengan kaedah simpan biskut kat office ni boleh lah buat kunyah-kunyah time kerja, supaya perut tak cepat kosong dan hantar signal kat otak supaya cari nasi atau makan berat-berat sebab lapar :biggrin:

  12. kalau betul kekal makan ni, pasti kesihatan tip top punya :)

    • Kalau kekal makan ni rasanya memang kesihatan boleh jadi tip top.. Tapi bila masuk waktu lunch, nasi berbukit jugak masuk perut.. Hehe..

  13. Biskut Jacob dan ho ho Horlicks padanan yang terbaik

  14. Terbaiklah bro Anarm.

    Kalau amal makan pagi dan malam, portion by portion, mmg bagus ni…

    Ambe nak kena tambah stok jugak ni..hehe

    • Yang ni ofis punya. Boleh makan time office hour je.. Kat rumah takde lagi stok Horlicks dan biskut Jacob’s.. Nanti nak beli.. Boleh diet kat rumah jugak..

  15. kalau diet, air suam je.. he he

  16. Pasangan serasi (Jacobs + hosrlick)

  17. Time2 lapar ni makanan paling sedap..hehe

Leave a Comment