Menang Tiket Movie Iron Man 3 daripada Klips Malaysia

Siapa kaki tengok wayang yang teringin nak dapat tiket free untuk setiap movie terbaru bolehlah register akaun di laman web KLIPS. Klips merupakan komuniti online Malaysia bagi filem-filem terbaru di mana korang boleh tengok trailer, review dan pendapat tentang sesebuah filem baru di Malaysia. Selain tu, korang juga berpeluang untuk menang tiket percuma!

iron man 3 free passes klips.my

Aku baru menang tiket percuma filem Iron Man 3 daripada KLIPS. Sebenarnya aku dah tak ingat bila aku join komuniti KLIPS ni. Tiba-tiba je terima mention di Twitter daripada @klipsmalaysia bagitau aku dah menang tiket percuma Iron Man 3.

Bila aku masuk laman web Klips baru aku teringat aku ada join. Tak sangka pulak boleh menang tiket wayang free.

Ada banyak movie baru yang korang boleh menang tiket free. Untuk berpeluang menang tiket free, register akaun di laman web KLIPS lepas tu share link movie dengan kawan-kawan. Pemenang tiket akan dipilih melalui cabutan bertuah sehingga semua pas telah habis diberikan. Daftarlah sekarang!

klips malaysia

16 Comments

  1. Iron Man 3 d best..ada ms nnt nk g lg..tiada penyesalan :p hahahaa..

  2. Wahhh sedap ahh boleh tiket free..hehe..

  3. okla citer ni..dah pegi tgk dah semalam :)

  4. tahniah bro ..kira untung laa dapat g tengok Iron Man 3..hehe.. ada kosong ? bawak saya

  5. tahniah bro…baru perasan tadi…rezeki wayang free…Iron man 3 lagi ….best ek citer nie….

  6. Wah memang best dapat tiket percuma. Saya dan anak-anak baru menonton Iron Man 3 minggu lepas pun dengan tiket percuma. :-)

  7. baru tahu jugak pasal klips ni..untung jugak dapat tiket wayang free..

  8. KLIPS ni apa bro? Tak illegal kan?

    • KLIPS ni daripada Says.my.. Rasanya ok je benda ni.. Dia bagi tiket wayang free kepada lucky users yang share trailer movie terbaru dalam web dia..

  9. klips ni sebahagian daripada team says yer…baru aku tahu ada website ni.
    nak cuba dapatkan tiket ler camni..

  10. besnye bro..xpenah mng lg kat klips nie..

    p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html
    thanks!

  11. Melastik Bintang Yang Hensem
    Melastik Bintang Yang Hensem

    best bro iron man 3…. ingat nak pergi tengok lagi sekali pula….

Leave a Comment