Menang Hadiah Beg Sandang Giveaway Orendotmy

Lepas habis tazkirah yang diadakan setiap pagi Jumaat kat ofis tadi, aku terus ON laptop dan check email. Ternampak satu email “Punchtab Giveaway – 2 buah beg sandang. update from Orendotmy“. Bila baca email tu rupanya aku menang hadiah beg sandang giveaway Orendotmy. Nasib baik tak terdelete email tu.

menang beg sandang giveaway orendotmy

Aku dah terlupa aku ada join giveaway Orendotmy. Orendotmy buat giveaway guna PunchTab. Macam biasa kalau dah guna PunchTab, hanya perlu share ke Facebook, tweet Twitter, dan sebagainya la kan. Masa tu takde niat pun nak bolot hadiah. Cuma nak kongsi je pasal giveaway Orendotmy tu dengan kawan-kawan lain. Tak sangka pulak boleh terpilih sebagai pemenang.

beg sandang corak kamera orendotmy
Beg sandang dengan corak kamera hadiah giveaway daripada Oren.MY

Terima kasih En.Oren kerana buat giveaway. Lepas ni kena contact En.Oren bagi detail yang diminta untuk penghantaran hadiah. Ada 2 hadiah beg sandang yang En.Oren bagi. Satu lagi dimenangi oleh Latifahbee, pemilik blog Puanbee.com. Yeayyy! Tahniah.. Tahniah..

Jom singgah blog Oren.MY – Sumber Vitamin “C” Anda.

22 Comments

  1. Sekali tengok macam kecil je saiz beg ni.

    Menang sampai dua ya tuan?

  2. wowwoww..bestnya dapat beg..hahaha cantik2

  3. Seronok dapat hadiah nie kan… :)

    Perasaan dapan barang free memang seronok, hehe…. :pinch:

  4. tahniah.. bertuahnye badan.. ade tips ape2 ke? hehehhe ;p

  5. Tahniah atas hadiah awal bula februari ini sahabat

  6. Tanniah kepada bro. Cantik beg bergambar kamera.

  7. best kan dah tak ingat pernah join giveaway tup tup dapat email sebab menang hadiah

  8. untung ler kalau join giveaway….rezeki…

  9. Tahniah buat anarm kerana memenagi hadiah beg sandang tu. Pasti teruja lagi nak sertai mana giveaway ya..Boleh bagi kat bini lu la…..

  10. Tahniah,

    Hadiah anda telah dipos tadi, semoga isnin nanti akan sampai ke tangan anda.

    Terima kasih atas sokongan yang anda berikan pada Oren.MY :biggrin:

  11. wah.. rezeki awal tahun.

    p/s – entri terbaru kak jie ada gambar istimewa Anarm

    • @Kujie, Alhamdulillah.. rezeki 1 Febuari 2013, hari Jumaat.. hehe..

      p/s: tiba2 ada gambar saya kat entri kak jie.. tak perasan plak bila masa kak jie tembak kamera..

  12. bag ni agak cantik dgn bentuk dan corak yg urban laa.. :)

  13. serius beg ni sgt cute lah….. mahu memilikinya… boleh? haaaaaa :w00t:

  14. Tahniah Anarm.
    Permulaan Februari yang baik dengan menang sesuatu. :w00t:

Leave a Comment