Masalah Berat Badan – Wordless Wednesday

masalah berat badan

TIDAAAAKKKKK!!!

44 Comments

  1. Emm boleh dah tu amalkan diet yang seimbang..hehe

  2. ermm.. bnyk car5a nak trn kan berat bdn… tapi kawan2 yg bnyk berjaya dorang amik sd2….. tapi actualy sd2 tu follow ATKINS diet… diet tnpa karbo.. uol smua leh wat sndiri… cuma nk x nk je … kennn…. :)

  3. Beratnye …. ble adjust lg tu bro kasi turun sikit

  4. berat ni bro

  5. ce try Herbalife..i’m herbalife distributor..sy da lost 10kg..skrg ni sume ahli famili da consume beramai2 dgn tujuan nk improve kesihatan..

  6. berat tu, kena bersenam lepas ni untuk kurangkan berat badan

  7. Kena fitkan lagi….Saya pun tengah berusaha…

  8. huhu..saya pun kena usaha lebih nih..

  9. ni kena berhenti jamah nasi ni….

  10. berat saya 60 kg ..huhu

  11. semoga berjaya menguruskan badan yer…den pun dalam proses diet nih…harap berhasil la…huhu

  12. Tak apa bro,boleh cuba turunkan berat tu ,cuma kena dengan cara yang betul dan tak memudaratkan kesihatan

  13. Saya kurang 38.7kg dari berat badan bro. Bro sudah dikategori heavy weight.:-)

  14. Beli susu alpha lipid sd2 dengan HP dan gunakan selama dua minggu insyallah akan turun.

  15. Saya mampu redho je dgn ke’morbid’ obese saye…. dan makaann lg… hohoho

  16. beli treadmill. lari depan tv.

    dulu..berat masa kat ums. 55-57kg. kerja dekat 4-5 tahun..naik dari area 65 kg. pastu naik lagi gi..75 kg..dan sekarang..berkat dari awal tahun joging dan wat kardio..turun balik ke 63-65 kg. kekadang..kalau terover sikit dietnya..pergi 60kg…so..target nak pergi ke 59-60kg semula..mungkin leh tercapai hujung tahun nanti. hoho..

  17. hmmm, kalau nak turun boleh, tapi kene kuat smgt kawal pemakanan, mana tahu kalau ikut diet atkins boleh berjaya, ;)

  18. Ye ke berat ko sampai camtu bro? apsal aku rasa macam ringan jer ko erk? ke ni hasil selepas beberapa lama tak jumpa ko lepas kahwin ni?

  19. dah hampir cecah 3 angka berat tu, tpi kalau bro tinggi mungkin takde problem sgt

  20. Takutnya lihat angka tu!

  21. Semoga berjaya turunkan ;D

  22. sikit lagi nak jejak 100kg.. goodluck :p hehehe

  23. Soh isteri motivate sikit.
    Eh kang takleh makan sedap2 pulak isteri masak. :biggrin:

  24. sikit jer lagi nk 100kg…apa lagi bro kasi ringankan balik badan tu mcm time bercinta kat kolej dulu…hensem kau bila kurus…hehe

Leave a Comment