Masalah Berat Badan – Wordless Wednesday

masalah berat badan

TIDAAAAKKKKK!!!

44 Comments

  1. ermm.. bnyk car5a nak trn kan berat bdn… tapi kawan2 yg bnyk berjaya dorang amik sd2….. tapi actualy sd2 tu follow ATKINS diet… diet tnpa karbo.. uol smua leh wat sndiri… cuma nk x nk je … kennn…. :)

  2. ce try Herbalife..i’m herbalife distributor..sy da lost 10kg..skrg ni sume ahli famili da consume beramai2 dgn tujuan nk improve kesihatan..

  3. beli treadmill. lari depan tv.

    dulu..berat masa kat ums. 55-57kg. kerja dekat 4-5 tahun..naik dari area 65 kg. pastu naik lagi gi..75 kg..dan sekarang..berkat dari awal tahun joging dan wat kardio..turun balik ke 63-65 kg. kekadang..kalau terover sikit dietnya..pergi 60kg…so..target nak pergi ke 59-60kg semula..mungkin leh tercapai hujung tahun nanti. hoho..

  4. Ye ke berat ko sampai camtu bro? apsal aku rasa macam ringan jer ko erk? ke ni hasil selepas beberapa lama tak jumpa ko lepas kahwin ni?

  5. sikit jer lagi nk 100kg…apa lagi bro kasi ringankan balik badan tu mcm time bercinta kat kolej dulu…hensem kau bila kurus…hehe

Leave a Reply