Majlis Perpisahan Awek Praktikal

Hari Jumaat lepas hari terakhir awek praktikal menyerikan suasana ruang ofis kitorang. Oleh sebab minggu lepas rakan-rakan sepejabat yang lain sibuk dengan kerja kat luar, tak sempat nak buat majlis untuk dia.

Tadi awek praktikal datang sekejap untuk jumpa boss. Kitorang pun buat majlis kecil-kecilan makan Domino’s Pizza dalam bilik meeting. Tapi boss besar pulak takde. Yang ada cuma boss kecik dengan aku dan seorang lagi rakan.

Majlis perpisahan awek praktikal

Walaupun tak ramai tapi majlis makan-makan tetap berjalan.

Lepas ni dah takde awek kat ofis ni. Semua lelaki. Tapi dengar cerita awek praktikal ada rekemen kawan dia kerja kat sini. Awek jugak! Hari Rabu nanti dia datang ofis. Kalau diterima, mungkin awal tahun depan ofis ni akan ada awek baru. Kihkihkih..

23 Comments

  1. Ada kekosongan tak untuk jejaka macam bro. Kot2 boleh praktik dengan awek baru tue.. dia habis praktikal, bro pun habis pratik..

    ok kan :)

  2. wahhhh minggu depan ada oksigen baru di ofis ya….
    moga terus segar bernafas
    hiks

  3. title dah ade awek da,gambar lak xde.spoiled betul la.hahaha

  4. tunjuk gambar pizza aje ke…

  5. sekurg2nya dpt menceriakan opis yg suram..hehe

  6. gambar. gambar awek. mana? mana? haha..

  7. wah majlis perpisahan makan pizza

  8. lelaki jer ada dlm ofis? xde awet? fuhh, seperti dlm ofis xde bunga…hehe

  9. kena jaga awek baru ni baik2. jangan buat gangguan seksual dan double meaning. kesian kaf awek baru tu nanti

  10. Teringat 3 tahun lepas,tempat kerja lelaki je ramai,sekali ada 2 orang bunga baru ,semakin ceria plak,hatri-hari semangat je pergi kerja sebab ada penyeri,hehe

  11. bila ada bunga dalam opis tu barulah harum dan wangi kan…hehe

Leave a Comment