Majlis Berbuka Puasa Negaraku.Net

Negaraku.net berbuka puasa

Satu majlis berbuka puasa anjuran Negaraku.Net akan diadakan sempena bulan Ramadhan yang mulia ni.

Sepertimana yang telah diwar-warkan oleh NoktahHitam di blognya dan juga di twitter beliau, majlis berbuka puasa ni akan berlangsung pada hari Sabtu, 29hb Ogos 2009 bersamaan 8 Ramadhan 1430H.

Tempat kejadiannya adalah di Ayam Golek berhampiran dengan LRT Universiti (tengok peta).

Aktiviti Buka Puasa Negaraku.Net

Tujuan diadakan aktiviti camni adalah untuk mengeratkan dan merapatkan lagi silaturrahim antara kita dalam komuniti hebat ni. Korang-korang yang berminat nak turut serta menjayakan majlis ni, sila isi borang dulu untuk komfemkan kehadiran korang.

Borang kehadiran korang boleh isi secara online di sini.

Bagi yang tiada kenderaan sendiri, sila berkumpul di LRT Universiti ye. Nanti ada la tu yang baik hati pungut korang bawa ke tempat kejadian. Hehee.. happy

Untuk tidak ketinggalan sebarang info terkini tentang majlis ni, sila follow @NoktahHitam (sebagai boss) di twitter. Dari masa ke semasa beliau akan bagitau update-update terkini sebelum acara sebenarnya berlangsung (Pandai2 je aku buat statement ni).

Jangan lupa juga follow @anarmnet juga. Lalalaa~ whistling

14 Comments

  1. lahai aku ter miss la.. :sad:
    bila nak buat lagi ni..
    .-= Post terbaru suhz di blog beliau.. M! movie, the orphan =-.

  2. Jauh sangatlaa.. boleh kirim tak ayam golek tu anarm? heh
    .-= Post terbaru nuaeman di blog beliau.. Buat benda betul biar betul betul! =-.

  3. :dizzy: Jauh tu.nak datang takut tak sempat berbuka.
    buka sahaja tak sempat berbuka.beli makanan pun belum tentu
    sempat.
    .-= Post terbaru safar di blog beliau.. bidvertiser mesra dengan penerbit =-.

  4. salam bro
    kawe nok gie
    tapi ujung minggu nie
    oghe tino kawe ajok kelik
    so x leh la join
    sedih gop
    x po len kali kalu ado lagi kawe join
    insyaAllah :cwy: :ninja: :whistle: :w00t:
    .-= Post terbaru matju2509 di blog beliau.. Junior & Senior =-.

  5. ramainya yg dtg nnt,kompem happening
    .-= Post terbaru blowie di blog beliau.. Tutorial : Bagaimana hendak membuat ‘live blogging’ =-.

  6. ye pakcik.. saya akan dtg.. lalala.. hohoho…
    .-= Post terbaru Kill-Vearn di blog beliau.. 29 August 2009: Gathering Buka Puasa Negaraku =-.

Leave a Reply