Lawatan ke Markas Ultimate Brilliant

Markas Ultimate Brilliant

Balik dari meeting dengan big boss tadi aku singgah kejap ke markas baru Ultimate Brilliant kepunyaan saudara Jaws Ismail. Katanya baru pasang internet UniFi. Aku pun pergi la tumpang lepak sekejap buat kerja.

Markas atau ofis Ultimate Brilliant masih kosong lagi. Kata Jaws, sedang menunggu untuk tempah perabot bagi mengisi ruang-ruang ofis yang masih kosong.

Markas Ultimate Brilliant

karpet berbulu
Karpet yang berbulu

Perkhidmatan Ultimate Brilliant

Ultimate Brilliant merupakan syarikat yang menjalankan perniagaan dalam bidang IT dan Multimedia. Antara perkhidmatan yang disediakan oleh syarikat Ultimate Brilliant ialah pembangunan laman web, sistem dan script, rekabentuk grafik, percetakan, video production, pembangunan perisian, photography, online marketing, seminar dan konsultasi.

Selain tu ada juga pemasaran dan penjualan produk.

Since 2008 we served many clients, individual and enterprise in the field of IT and multimedia. With these experiences, we confidence can deliver the best service and product for you. Our company equipped with full-time and part-time experienced employees, creative and able to deliver what the customer wants. In our term we only got 2 assets; our clients and our employees. – Ultimate Brilliant

Sesiapa nak guna servis dari Ultimate Brilliant untuk buat laman web atau blog atau untuk tempahan banner, bunting, bisnes kad dan sebagainya boleh hubungi…

Alamat Pejabat Ultimate Brilliant:
10-1A, Jalan Putra 8, Putra Kajang,
43000 Kajang, Selangor
 
No. Telefon:
03-8740 8605 / 012-511 5081
 
Facebook: fb.com/UltimateBrilliant
Website: http://ultimatebrilliant.com

Jaws Ultimate Brilliant
Big boss Ultimate Brilliant sedang jawab panggilan pakai tab

29 Comments

  1. terkejut aku g blog kau dah putih kalernya, luntur kena clorox ker apa..hehe
    apapun hebat ler abang jaws tu dah ada markas operasinya sendiri..good luck yer.

  2. Buku resit buat tak?

    Tengah cari² company buat buku resit..nak tempah untuk buku resit PIBG

    Kalau tak buat, kalau bro anarm ada kenal mana² company kat bangi yang buat roger² eh

  3. stylo lah boss. aku tak sempat lagi jenguk markas Jaws ni.. minggu depan kalau sempat nak test unifi laju kata ko kat sana.. hahah.

    • @Eizil, markas dia anytime boleh datang melawat.. tapi sebelom datang kena roger dulu.. big boss kan selalu busy jumpa client bincang projek.. datang kang dia takde kat opis plak..

Leave a Reply