Komisen Pertama dari Mobicow

2 hari lepas komisen pertama dari Mobicow dah selamat masuk dalam akaun PayPal aku. Alhamdulillah. Walaupun takde la banyak sangat tapi bagi aku satu permulaan yang bagus.

Dah cukup untuk beli topup prepaid.

Aku check akaun Mobicow aku tadi tengok earning ada peningkatan lagi. Tunggu pembayaran komisen yang seterusnya pulak. Nampak macam boleh dapat lebih daripada komisen Mobicow yang pertama ni.

Siapa nak buat duit dengan Mobicow boleh daftar akaun Mobicow (sebagai Publisher) untuk menjana pendapatan dari blog.

Komisen Mobicow November 2014

Mobicow merupakan media pengiklanan yang khusus untuk telefon pintar atau smartphone. Bila ada pelawat baca blog kita menggunakan smartphone, iklan Mobicow akan terpapar.

Kalau tengok dari komputer atau laptop takkan nampak iklan Mobicow ni. Dia hanya target “mobile user” iaitu mereka-mereka yang masuk blog kita menggunakan smartphone.

Dari situ lah blog kita akan menghasilkan pendapatan.

Bukti bayaran komisen Mobicow

Aku dapat tahu tentang Mobicow ni daripada rakan blogger. Katanya, apa guna blog ada trafik lebat kalau tak boleh bagi sebarang hasil. Betul juga.

Kita kena pandai dan kreatif gunakan trafik blog kita untuk tukarkan kepada sesuatu yang mendatangkan manfaat kepada kita.

Daftar Akaun Mobicow

Daftar Mobicow sekarang dan jadikan blog anda sebagai mesin duit. Lepas dah daftar akaun, copy paste kod iklan masuk dalam blog. Lepas tu biarkan je macam tu.

Kalau ada hasil dari iklan Mobicow nanti akan terima satu email pemberitahuan bila duit dah masuk akaun PayPal.

Buat duit dengan Mobicow

Kalau takde akaun PayPal, sila buat. Free je tak perlu bayar apa-apa.

Aku dah pernah bagitau kenapa blogger perlu ada akaun PayPal. Untuk tujuan buat duit macam ni lah.

Siapa takde akaun PayPal memang rugi.

31 Comments

  1. wah peluang baru ni..terima kasih atas perkongsian yang hebat ni en anarm..saya pun terus daftar mobicow ni :)
    minta2 ada rezeki

    tips says cepat hamil?

    • Owhh.. Income dia bayar tengah bulan ek? Tak tahu pulak.. Lepas setting hari tu terus tinggal.. Tau2 ada duit masuk.. Haha.. Bagus jugak Mobicow ni..

Leave a Reply