Komisen Pertama dari Mobicow

2 hari lepas komisen pertama dari Mobicow dah selamat masuk dalam akaun PayPal aku. Alhamdulillah. Walaupun takde la banyak sangat tapi bagi aku satu permulaan yang bagus.

Dah cukup untuk beli topup prepaid.

Aku check akaun Mobicow aku tadi tengok earning ada peningkatan lagi. Tunggu pembayaran komisen yang seterusnya pulak. Nampak macam boleh dapat lebih daripada komisen Mobicow yang pertama ni.

Siapa nak buat duit dengan Mobicow boleh daftar akaun Mobicow (sebagai Publisher) untuk menjana pendapatan dari blog.

Komisen Mobicow November 2014

Mobicow merupakan media pengiklanan yang khusus untuk telefon pintar atau smartphone. Bila ada pelawat baca blog kita menggunakan smartphone, iklan Mobicow akan terpapar.

Kalau tengok dari komputer atau laptop takkan nampak iklan Mobicow ni. Dia hanya target “mobile user” iaitu mereka-mereka yang masuk blog kita menggunakan smartphone.

Dari situ lah blog kita akan menghasilkan pendapatan.

Bukti bayaran komisen Mobicow

Aku dapat tahu tentang Mobicow ni daripada rakan blogger. Katanya, apa guna blog ada trafik lebat kalau tak boleh bagi sebarang hasil. Betul juga.

Kita kena pandai dan kreatif gunakan trafik blog kita untuk tukarkan kepada sesuatu yang mendatangkan manfaat kepada kita.

Daftar Akaun Mobicow

Daftar Mobicow sekarang dan jadikan blog anda sebagai mesin duit. Lepas dah daftar akaun, copy paste kod iklan masuk dalam blog. Lepas tu biarkan je macam tu.

Kalau ada hasil dari iklan Mobicow nanti akan terima satu email pemberitahuan bila duit dah masuk akaun PayPal.

Buat duit dengan Mobicow

Kalau takde akaun PayPal, sila buat. Free je tak perlu bayar apa-apa.

Aku dah pernah bagitau kenapa blogger perlu ada akaun PayPal. Untuk tujuan buat duit macam ni lah.

Siapa takde akaun PayPal memang rugi.

31 Comments

  1. Terbaikkk.. Tak kira dgn ape pun skrg ni tuk dptkan duit.. Asalkan ad usaha

  2. aku pun dah pasang anarm, memang best, terus jalan dan ada revenue, hehe

  3. Macam menarik jer , nak daftar gak ler.

  4. betullaaaaaa… baru bape jam je pasang kod mobicow ni, dah ada revenue dah… terbahaik la… terima kasih sebab share benda ni

  5. thanks…leh try gak ni

  6. benda baru ni… kena cuba ni… huhuhu

  7. akaun paypal dah lama ada, tapi lum ada yg masuk.. sekarang jugak g daftar mobicow..

  8. earning dia kira macam mana? dari klik atau view?

  9. Gua tak register lagi yang ni.hehehe

  10. bagus ni untuk dapat income tambahan..sikit2 pun jadilah..

  11. wah peluang baru ni..terima kasih atas perkongsian yang hebat ni en anarm..saya pun terus daftar mobicow ni :)
    minta2 ada rezeki

    tips says cepat hamil?

  12. aku baru pasang kod iklan mobicow ni kat blog aku.. harap2 ada hasil nanti

  13. wah, dah dapat jugak…
    nie tengah tunggu first payment lagi… :-(

  14. jadi le kan..sape nak kasi..ye tak? :D

  15. saya pun dah dapat dah komisyen dari mobicow

  16. Menarik jugak ni.

  17. Baru tahu tentang mobicow ni..so blh download nti..thanks for sharing..

  18. tahniah,dah berjaya dapat komisen pertama.lepas nie mesti selalu dapat.

  19. hoho..lepas dah tu nak beli 1-2 domain baru. hoho

  20. Mobicow setakat ni mmg best.. income tengah bulan..

    • Owhh.. Income dia bayar tengah bulan ek? Tak tahu pulak.. Lepas setting hari tu terus tinggal.. Tau2 ada duit masuk.. Haha.. Bagus jugak Mobicow ni..

  21. Memang terbaik iklan mobicow ini.

Leave a Comment