Komisen Ke 5 dari Mobicow

Bayaran komisen ke 5 dari Mobicow dah masuk dalam akaun PayPal. Alhamdulillah. Memang sangat mudah buat duit dengan Mobicow ni. Setiap bulan mesti dapat hasilnya. Best!

Rugi siapa tak guna Mobicow.

Cuma berapa banyak boleh dapat tu bergantung pada trafik blog kita juga, iaitu trafik melalui mobile sebab Mobicow ni program pengiklanan untuk mobile (smartphone).

Buat duit online Mobicow
Tengok duit hasil pengiklanan Mobicow sambil minum kopi

Dalam entri tentang Mobicow yang aku pernah tulis sebelum ni, aku tengok ada beberapa orang rakan blogger komen beritahu blog diorang tak dapat kelulusan daripada pihak Mobicow.

Untuk mula buat duit dengan Mobicow ni, lepas dah daftar akaun, apa yang perlu dibuat adalah kena add URL blog yang kita ada dan tunggu dapat kelulusan daripada pihak Mobicow.

Pihak Mobicow akan check dulu setiap blog untuk tengok sama ada cukup syarat ataupun tak cukup syarat.

anim 468x60 CPM 2

Selagi blog belum diluluskan, tak boleh nak dapatkan kod iklan yang perlu dimasukkan dalam blog.

Aku pun tak tahu kenapa rakan blogger tu tak dapat add blog masing-masing. Tapi setakat ni aku dah add beberapa blog, semua ok je dapat kelulusan. Iklan pun dah menari-nari kat blog-blog aku tu.

Syarat apa yang Mobicow tetapkan aku pun tak pasti. Nak tahu kenapa blog tak dapat kelulusan boleh cuba hubungi Support Mobicow dan tanya kenapa diorang reject blog kita.

Kalau nak tanya pun malas, tak dapat nak buat apa lah.

Bukti bayaran Mobicow bulan Mac 2015

Mobicow payment history

Terima kasih Mobicow. Tunggu bayaran bulan depan pulak.

Blogger Shakiddo pun nampak seronok je dapat cashout duit Mobicow dia setiap bulan. Tak dapat banyak, dapat sikit pun ok dah.

Jom buat duit dengan Mobicow. Daftar akaun Mobicow sekarang. Rugi tak rebut peluang ni. Blog yang ada trafik banyak memang lagi senang la buat duit.

30 Comments

  1. saya sebelum ni memang dapat duit usd sedap jugak lah, tetapi sejak 1 bulan ni trafik drop, terus income drop BANYAK, tu yang hold dan cabut dulu mobicow, nak pulihkan trafik balik

    • Mobicow minimum payment $5 akan dibayar secara automatik ke akaun PayPal . Pastikan maklumat diri lengkap termasuk detail PayPal ID (email) .

      • Saya sudah hubungi pihak mobicow, dan mereka menolak membayar kerana pembayarannya terlalu besar. Sungguh mereka tidak profesional, mereka hanya mahu membayar dibawah $30 sahaja (seperti itu yang saya rasakan).

Leave a Reply