Komisen Ke 3 dari Mobicow

Bayaran komisen ke 3 dari Mobicow dah pun masuk dalam akaun PayPal pukul 3 pagi tadi berdasarkan rekod transaksi di PayPal. Alhamdulillah.

Cuma, komisen Mobicow kali ni kurang sikit berbanding komisen bulan lepas.

Komisen Mobicow bulan ni dapat $16.16 USD je, menjadikan jumlah komisen keseluruhan yang aku dah terima daripada program pengiklanan Mobicow ni sebanyak $42.11 USD.

Masih ada tersimpan dalam akaun PayPal tak berusik langsung. Tunggu masa je nak guna untuk renew domain nanti, atau shopping online.

Komisen ke 3 dari program pengiklanan Mobicow

Buat duit dengan Mobicow ni pada pendapat aku satu program paling mudah untuk jana pendapatan melalui blog. “Buat dan tinggal”. Blog yang trafik banyak melalui ‘mobile’ memang senang lah dapat hasil duit USD.

Sekarang ni buat duit USD memang best bila tukarkan ke matawang RM.

30 Comments

  1. wah, nampak menuntungkan betul rm40 x4 dah rm120

  2. zaman kejatuhan ringgit ni amat untung utk buat duit dengan dollar…

  3. Dulu masa sibuk-sibuk Mobicow masa bari nak start, ada kawe daftar dan letakkan di blog2 santai.. Tapi sampai skrg tak check balik apa citernya. Adehh username dan password pun dah tak ingat lagi. In fact register pakai e-mail apa pun tak ingat dah..

  4. Terima kasih bro….. moga mencanak lagi rezeki daripada mobicow.

  5. Banyak tu 16USD brooo. Tapi kena kasi power trafik la kan.

  6. Makin feymes Mobicow ni.. hehe

  7. okeh gak tu.

    banyak tu dapatnya. lepas ni mesti leh dapat lagi banyak nih.

  8. Panas je bila tengok sebab aku punya tak lepas approval..

    • Aku pun tak faham kenapa blog ko tak lepas approval.. Boleh try contact Mobicow kot tanya kenapa tak lepas..

      Nak kata sebab trafik tak cukup, blog aku yang trafik sikit pun boleh lepas.. Pelik.. Pelik..

  9. boleh tampung kos domain setahun…

  10. Pak admin, ini sejenis program apa yah ? Apakah sama dengan google adsense ? Terima kasih.

  11. cantik gak ni bro

  12. Sementara ringgit tengah turun ni, memang best kalau withdraw sebab banyak! Hehehe

  13. Mobicow ni kalau tak pulun boleh buat pasif income macam Infolinks ni..hehe kan. Pulun memang syok buat duit dengan USD..nilai besar sikit.

  14. Hari tu ada cuba daftar mobicow ni,tapi tersilap tak tengok email suruh confirm,lepas tu permohonan dibatalkan

  15. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit nanti tue.

    Permulaan untuk yang lebih besar.

  16. ala2 boleh jadi income pasif la macam ni kan

  17. ini mungkin dikatakan pendapatan pasif jugak kot kan? semoga lebih berjaya lagi dan lagi..

  18. tahniah bro anarm dah mulai berjaya dapat komisi macam-macam seperti cikgu titan

  19. makin kencang bro..ada peningkatan tue

  20. wow..tahniah! tahniah!
    berapa pun yang dapat tetap rezeki..

  21. Saya pula baru pembayaran pertama. Ada beli ebook dari luar negara dan bercadang mengunakan Paypal untuk pembayaran.

  22. jadi le dapat lebih sikit dari yang lepas.cukup le buat bayar hosting tetiap bulan tu.hehe

  23. tak terbuat buat mobicow..
    paypal pun x verify lagi selepas 1 setahun tukar kad bank..
    adehh..

Leave a Reply