Komisen Ke 3 dari Mobicow

Bayaran komisen ke 3 dari Mobicow dah pun masuk dalam akaun PayPal pukul 3 pagi tadi berdasarkan rekod transaksi di PayPal. Alhamdulillah.

Cuma, komisen Mobicow kali ni kurang sikit berbanding komisen bulan lepas.

Komisen Mobicow bulan ni dapat $16.16 USD je, menjadikan jumlah komisen keseluruhan yang aku dah terima daripada program pengiklanan Mobicow ni sebanyak $42.11 USD.

Masih ada tersimpan dalam akaun PayPal tak berusik langsung. Tunggu masa je nak guna untuk renew domain nanti, atau shopping online.

Komisen ke 3 dari program pengiklanan Mobicow

Buat duit dengan Mobicow ni pada pendapat aku satu program paling mudah untuk jana pendapatan melalui blog. “Buat dan tinggal”. Blog yang trafik banyak melalui ‘mobile’ memang senang lah dapat hasil duit USD.

Sekarang ni buat duit USD memang best bila tukarkan ke matawang RM.

30 Comments

  1. Dulu masa sibuk-sibuk Mobicow masa bari nak start, ada kawe daftar dan letakkan di blog2 santai.. Tapi sampai skrg tak check balik apa citernya. Adehh username dan password pun dah tak ingat lagi. In fact register pakai e-mail apa pun tak ingat dah..

    • Aku pun tak faham kenapa blog ko tak lepas approval.. Boleh try contact Mobicow kot tanya kenapa tak lepas..

      Nak kata sebab trafik tak cukup, blog aku yang trafik sikit pun boleh lepas.. Pelik.. Pelik..

Leave a Reply