Komisen Ke 2 dari Mobicow

Bayaran komisen kedua dari Mobicow dah masuk dalam akaun paypal. Komisen bulan ni dapat lebih banyak berbanding komisen pertama bulan lepas. Alhamdulillah.

Bulan lepas dapat $5.97 USD. Bulan ni meningkat jadi $19.98 USD. Banyak jugak tu. Bulan depan mungkin akan meningkat lagi.

Komisen kedua dari Mobicow

Cukup senang buat duit dengan Mobicow ni. Ada beberapa orang rakan blogger yang baru beberapa hari join Mobicow hari tu seronok bila tengok blog dia dapat hasilkan duit.

Aku pun ada letak di blog-blog aku yang lain memandangkan dah terbukti boleh buat duit melalui program Mobicow ni.

Komisen kedua Mobicow masuk akaun PayPal
Bayaran komisen ke 2 dari Mobicow yang dah masuk dalam akaun paypal

Siapa berminat nak buat duit jugak dengan program Mobicow ni bolehlah daftar akaun. Jangan lupa juga buat akaun PayPal (bagi yang belum ada) sebab Mobicow bayar komisen terus ke akaun PayPal.

Setiap orang yang nak buat duit online memang perlu ada akaun PayPal. Takde akaun PayPal macam mana nak terima duit dari program-program luar negara seperti Mobicow ni, betul tak?

25 Comments

Leave a Reply