Kempen I Love Malaysia sempena Merdeka

Sempena bulan Kemerdekaan yang ke-52 ni, sebuah syarikat hosting terkemuka di Malaysia iaitu Exabytes telah menganjurkan satu kempen dengan tagline I Love Malaysia.

Melalui kempen I Love Malaysia ni juga korang berpeluang memenangi hadiah yang cukup menarik berupa sebuah iPhone 3GS (berharga RM2500) dan juga sebuah Western Digital My Passport Essential (kapasiti 320GB).

Bapak best hadiah-hadiah yang ditawarkan.

iLoveMalaysia Campaign

Kempen ni boleh disertai oleh semua yang berminat dengan syarat korang mestilah mempunyai website atau blog kepunyaan sendiri. Untuk menyertainya, ikut langkah-langkah di bawah:

  • Sila ke laman iLoveMalaysia Campaign
  • Lengkapkan borang pendaftaran di laman tersebut dengan mengisi nama, email, URL blog
  • Pada ruangan Referrer’s Email, isikan anarm.net@gmail.com
     
  • iLoveMalaysia Campaign

  • Kemudian, submit borang pendaftaran tersebut dan periksa email korang untuk dapatkan link yang dihantar oleh pihak Exabytes. Klik link tersebut untuk ke langkah seterusnya
  • Korang akan diberi code HTML yang akan digunakan untuk melayakkan korang join kempen ni
  • Copy code HTML yang diberi dan paste ke template blog korang

Lepas dah siap daftar, letak banner yang diberikan di website atau blog korang. Kemudian sebarkan kepada orang lain melalui artikel di blog dan minta pembaca tu untuk meletakkan email korang pulak sebagai referrer.

Sekiranya pembaca blog korang bernasib baik dan menang hadiah tu, korang sebagai referrer pon akan dapat habuan jugak. Best kan?

Pihak Exabytes akan memilih pemenang secara rawak. Mungkin dalam pemilihan tu korang yang akan menang, mana nak tau kan?

So, join jela kempen ni. Takyah keluarkan duit 1 sen pon. Benda free, peluang dah ada, apa lagi, sahut je cabaran, rebut peluang menarik ni.

Dan jangan lupa isikan anarm.net@gmail.com pada bahagian Referrer’s Email ye!

Lupa pulak nak bagi tengok gambar hadiah yang ditawarkan.

iPhone 3GSWestern Digital My Passport

*Gambar 1: iPhone 3GS
*Gambar 2: Western Digital My Passport Essential (320GB)

33 Comments

  1. Bro nape aku letak coding tu kt java script/html.. takde kuar pape?

  2. aku baru je nak join…

    tengok2, kena ada sendiri punya web la..huhuhu.,

  3. aku pon x daftar pun lagi… :devil:

  4. bestnyer ni. hehe nak cubalah :whistle:
    .-= Post terbaru KNizam di blog beliau.. Chef Wan Bakal Muncul Dalam Oprah Winfrey Show ! Malaysia Boleh! =-.

  5. walawey bro~~ hanc dah dftar~ tApI LuPe LeTaK WeY.. CaM NeW Tu~
    .-= Post terbaru hanc di blog beliau.. Award =-.

  6. keep campaigning incik anarm.huhu.aku xtau nak pilih sape referrer nih.huhu
    .-= Post terbaru naz di blog beliau.. Should I give it or not? =-.

  7. ape kata kan, smua letak killvearn.com@gmail.com pada bahagian Referrer’s Email ok… hahaha…
    .-= Post terbaru Kill-Vearn di blog beliau.. Enabling Quick Launch in Windows 7 =-.

  8. gudluck bro.. moga berjaya
    .-= Post terbaru Dookie di blog beliau.. Modread – Pendrama =-.

  9. lalalalala :whistle:
    org dh wat :smile:
    dh letak kat blog org
    hehe :biggrin:

  10. wah, kat sini pun ada yerk. hehe…aku dah join la bro. ades

  11. hahaha.. :biggrin: :lol: :tongue:
    ye ke dia ok je.. :cool:
    lain mcm je muka 2..
    lalala :whistle:

  12. klo nak letak email org lain blh x…lalala.. :biggrin:

    kire nye org xnak letak email dia(nak ckp xnak suport blog ni sebenarnye)..wahaha..gurau je.. :silly:

    nnt org wat, org letak email dia eh..untung2 org menang..lalala..ceh..prasan je lbh :happy: :tongue:
    .-= Post terbaru nzms_ein di blog beliau.. nzms_ein: @anarmnetwork : ade..tp blog org bosan giler..byk merapu je..then x setup pae2 coz xtau nak wat ape..then template pun guna yg basic..lalala =-.

  13. Merdeka bulan posa.. Jgn gi meraba dekat dataran plak.. Miahahhahaa.. :w00t:
    .-= Post terbaru KertaZ di blog beliau.. Create bootable thumbdrive (Tutorial).. =-.

Leave a Comment