Jualan #MyCyberSALE Diskaun Sehingga 95% daripada Lazada Malaysia

Hari ni Lazada Malaysia menganjurkan jualan #MYCyberSALE dengan diskaun sehingga 95% untuk pelbagai pilihan barangan seperti barangan elektronik, telefon bimbit, perkakas rumah, komputer, laptop, kamera, jam tangan dan macam-macam lagi.

Jualan #MYCyberSALE ni bermula 29 September 2014 sehingga 1 Oktober 2014.

MYCyberSALE Lazada Malaysia Diskaun Sehingga 95%

Aku dah beberapa kali shopping online di Lazada.

Aku pernah beli perkakas dapur, beli wireless mouse yang aku masih guna sampai sekarang, dan barang-barang lain.

Produk-produk yang dijual oleh Lazada bagi aku sangat berkualiti. Nak order pun senang. Duduk depan laptop, buka laman web Lazada, pilih barang apa nak dibeli dan buat bayaran.

Lepas tu pihak Lazada akan hantar barang yang kita beli sampai depan pintu rumah dalam tempoh beberapa hari je.

Cash On Delivery (COD) pun boleh. Bayar bila barang sampai. Aku biasanya terus bayar guna online banking. Lebih mudah dan cepat.

MYCyberSALE Lazada Malaysia diskaun sehingga 95 peratus

Voucher MYCyberSALE Lazada Malaysia

Istimewa untuk anda. Voucher boleh didapati untuk menikmati lebih penjimatan membeli-belah dengan Lazada Malaysia semasa jualan #MyCyberSALE berlangsung.

Tempoh sah 29 September sehingga 1 Oktober 2014.

CYBERLAZ50 : RM50 untuk pembelian RM300

CYBERLAZ25 : RM25 untuk pembelian RM150

Jom shopping dengan harga diskaun sempena #MYCyberSALE selama 3 hari ni. Layari laman web Lazada Malaysia dan dapatkan diskaun sehingga 95%!

7 Comments

Leave a Reply