Wordless Wednesday 12 – Internet Auto Restart

Internet Auto Restart Modem ZyXEL

Tengah sedap buat projek web tiba-tiba internet restart sendiri. Banyak kali pulak tu. Memang bermasalah betullah modem ZyXEL Streamyx ni.

15 Comments

    • @ariff, memang masalah dia sejak azali lagi kot.. tapi internet provider tetap jugak bagi modem jenis ni.. pelik.. apsal diorang tak bagi modem yg betul2 takde masalah? kan senang..

  1. 1st model modem streamyx aku nama ni ler…lps bermasalah xde internet aku push TM utk tukar dgn buat repot setiap hari…
    akhirnya dapat modem D-link..
    lagipun mmg modem tu bermasalah kerana org TM sendiri cek kat line aku xde prob tapi masih juga xbleh connect internet.

Leave a Reply