Impian Jadi Jutawan Internet Buat Duit Online

3 hari mengikuti seminar Asia Internet Congress 2013 minggu lepas di Sunway Pyramid Convention Centre banyak ilmu diperoleh hasil perkongsian beberapa orang jutawan internet seperti Fabian Lim, Terence Tan, Simon Leung, Ivan Ong, Thomas Kjeldgaard dan beberapa orang lagi yang aku tak ingat nama.

Mereka ni telah berjaya menjana pendapatan berjuta-juta Dollar setiap tahun, juga setiap bulan dengan bisnes yang dijalankan melalui internet.

asia internet congress malaysia 2013

Seminar Asia Internet Congress (AIC) yang berlangsung selama 3 hari bermula jam 9 pagi hingga 7 malam memang penuh dengan perkongsian pelbagai tips dan teknik untuk menjana pendapatan secara online.

Rasa kagum dan teruja bila mereka naik ke pentas dan mula bercerita bagaimana cara mereka buat duit yang sangat lumayan menggunakan internet.

Tips dan teknik buat duit online yang dikongsikan juga memang terbukti berkesan dengan adanya testimoni kejayaan anak didik mereka yang turut menggunakan teknik yang sama untuk buat duit secara online.

seminar asia internet congress malaysia 2013

Ada banyak cara lagi sebenarnya untuk buat duit online. Apa yang penting adalah NETWORK dan kena ada kerjasama antara satu sama lain untuk capai status jutawan internet dan dapat jana pendapatan yang luar biasa. Selain tu perlu ada mentor untuk beri tunjuk ajar.

Jom Bebas Hutang

Kejayaan tak datang bergolek. Kena ada perancangan beserta tindakan yang berani dan usaha gigih untuk capai matlamat. Untuk lebih berjaya jangan lupa bersedekah kerana sedekah itu kunci kejayaan dan dibuat oleh semua orang yang berjaya.

Nak berjaya kenalah ikut cara orang dah berjaya buat, dan tuntut ilmu dengan mereka. Betul tak?

sedekah rahsia kejayaan jutawan internet
Jutawan Internet Fabian Lim menyampaikan sumbangan hasil jualan buku CLICK

23 Comments

  1. Kawe pun ada impian cam ni… Dapat relax2 ketuk keyboard di rumah dan masyuk $$$ .. Syok giler ehh. Kerjaya impian tu..

  2. terma kasih atas maklumat… ia sangat membantu.

  3. Saya rasa orang Melayu pun ada yang dah bergelar jutawan melalui internet. Cuma mereka tidak suka menunjuk-nunjuk je.

  4. Bila Team DH nak share apa yang dipelajari di Asia Internet Congress nih? Tak sabar nak tambah ilmu :D

  5. semoga kita bisa seperti Fabian Lim yang menjadi jutawan internet, pasti bisa
    semangat …

  6. Menjadi impian hampir setiaporang yang mengetahui bisnis online

  7. semoga impian itu tercapai. hoho..

  8. waaahhh.. bila cikgu anarm nak share ilmu buat duit online ni..

  9. menarik event tentu banyak ilmu yang boleh dishare kat sini…..

  10. kebanyakan yang dah sampai tahap jutawan tu kebanyakannya income dengan USD dan menyertai program yang memasuki pasaran antarabangsa…..

  11. aku jadi kaya pun tak apa dah kalau tak boleh jadi jutawan pun..banyak ilmu yg bro dapat ni dari jutawan2 ni

  12. event macam ni selalu ditunggu-tunggu sesiapa sahaja

  13. terima kasih kongsi ilmu.

  14. sayang betul tak dapat pegi event-event cenggini

  15. Yup, bener banget bro..
    di Al Qur’an juga sudah dijelaskan kalau sedekah bisa membuka pintu rejeki, jadi jangan pelit2 untuk bersedekah agar yang Maha Kuasa bisa mengalirkan rejekinya pada kita semua …

  16. kalaulah Sop boleh jadi jutawan online…. (berangan jab) heheheh
    setiap usaha pasti ada hasil kan?

  17. Beruntung siapa yang dapat seperti Fabian Lim…kalau orang Melayu yang berjaya seperti dia, alangkah bagusnya. Kalau adapun beberapa kerat saja yang ada atau dapat.

  18. Heee….nak tahu jugak. Kalau pergi kelas master wordpress akan ada perkongsian tak?

    • Nak tahu ke? Panjang lebar jugak kalau nak terangkan kat sini.. Heee..

      Dalam kelas master wordpress mungkin ada sikit2 perkongsian tentang ni.. Bila dah jadi pelajar master, akan ada kelebihan.. lepas dah abis kelas Akademi Denaihati akan buat projek2 khas untuk pelajar master..

      Dari segi perkongsian, pelajar master diberi lebih keutamaan.. Group khas kat facebook untuk pelajar master pun dah diwujudkan untuk bincang apa saja topik berkaitan blog, buat duit, seo, cara tulis entri berkualiti dan macam2 lagi..

      Kalau nak dapat tawaran hebat tu kenalah join kelas master wordpress.. :D

  19. Setuju sangat bab sedekah. Sedekah umpama sepohon dahan yang mempunyai banyak cabang.

  20. saya masih baru. tak penah kenal fabian lam…kena search dia ni

Leave a Comment