GoPro – Kamera Paling Versatile Di Dunia

Seronok pulak aku tengok video yang dirakam guna kamera paling versatile di dunia – GoPro. Dapat tahu tentang kamera GoPro ni dari entri di blog Denaihati.

Kamera GoPro merupakan sebuah kamera video yang memang cun giler dan mampu merakam video serta gambar yang sangat cantik dengan kualiti HD.

gopro the world most versatile camera

GoPro biasa digunakan untuk ambil video atau gambar dalam aktiviti-aktiviti sukan lasak seperti kayak, motosikal lasak, payung terjun, snowboarding, water ski dan sebagainya kerana saiz kameranya yang kecil, tahan lasak dan kalis air.

gopro camera in action

gopro camera hero3

specs gopro camera

Best kalau dapat miliki kamera GoPro ni. Dalam apa jua situasi pun kita boleh ambil gambar dan rakam video, di udara malah juga di dalam air. Jangan guna untuk ‘skodeng’ dah la. Haha..

Kamera GoPro ni juga boleh dikawal dari jauh menggunakan remote wifi, dan boleh juga dengan menggunakan aplikasi iOS serta Android. Memang mantap!

Ada giveaway sedang berlangsung menawarkan kamera GoPro sebagai ganjaran untuk peserta yang bertuah. Korang boleh baca tentang kuiz Facebook tu di blog Denaihati – KLIK SINI.

Giveaway berakhir pada 30 Mei 2013.

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  1. kalau selalu outdoor mesti best pakai ni..
    harga dia pun pasti best.. hehehe..
    tapi design dia mcm old school.. hehe

    • Kalau tak silap harga dia lebih kurang RM1,500 ke bawah kat pasaran Malaysia.. Tapi kalau order dari market oversea, ikut rate tukaran matawang harga dia lagi murah.. Cuma susah sikit kalau beli dari oversea.. Ada caj untuk hantar, tax taktau kena ke tak, pastu nak menunggu barang sampai lagi.. Kalau dapat cari dealer kat Malaysia yang jual harga murah kira ok sikit..

      Nak GoPro free pun boleh.. Join giveaway kat facebook page Astro Kasih..

    • Kalau teruja nak dapat camera ni boleh la join giveaway yang Astro Kasih buat.. Kat facebook page Astro Kasih setiap pagi diorang akan bagi soalan.. Jawab soalan tu, mana tahu ada rezeki boleh menang kamera GoPro ni..

    • Aku baru je tau pasal GoPro ni.. Aku bukan peminat kamera sangat.. Memang taktau apa2 pasal kamera.. Haha.. Tapi ada giveaway sekarang ni, dapat GoPro free best jugak.. Bleh shoot video masa naik motor..