Google Play Store 4.0.25 Dengan Antaramuka Baru

Aplikasi Google Play Store dalam gadget Android aku baru saja dikemaskini kepada versi terbaru iaitu Google Play Store 4.0.25 yang didatangkan dengan rekabentuk antaramuka yang berbeza daripada versi sebelum ni.

Rekabentuk yang terbaru nampak seperti Google Now. Paparan kandungan gambar dalam Google Play Store ni juga bersaiz lebih besar.

google playstore 4.0.25 dengan antaramuka baru

Download Google Play Store 4.0.25

Google Play Store 4.0.25 yang terbaru ni aku download fail .apk dia dari blog Android Police memandangkan kemaskininya masih belum diterima lagi.

Menurut Google, pengguna akan terima kemaskini Google Play Store terbaru ni secara berperingkat-peringkat. Mungkin ada yang dah dapat, dan ada yang belum dapat.

Google Play Store 4.0.25 dengan Antaramuka Baru
Google Play Store 4.0.25 dengan Antaramuka Baru

Bagi pengguna smartphone Android yang nak cuba Google Play Store terbaru ni boleh download fail ‘apk’ melalui blog AndroidPolice.com, atau boleh tunggu Google lepaskan kemaskini baru ni melalui Google Play Store.

Sumber: Android Official Blog

7 Comments

  1. aku suka yang baru ni nampak bersih je..
    eh.. tak install wechat bang? macam mana nak wechat dengan lisa nanti hahaha

    • WeChat belum sempat install.. Aku baru tukar phone.. Semua nak kena setting balik.. Apps yg aku backup boleh pulak terdelete.. Kalau tak boleh restore je senang sikit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *