Gempak 50?

Dua tiga minggu ni hidup aku terganggu dengan panggilan telefon dan SMS bertanya tentang Gempak 50. Benda apa Gempak 50 tu? Orang yang call dan hantar SMS kat aku asyik tanya soalan yang sama tentang komisyen Gempak 50. Penat aku jawab telefon tapi tanya benda yang aku tak pernah tahu. Bila masa pulak aku sharing benda gempak ni? ‘Gempak’ sangat ke komisyen yang dapat?

Paling aku hangin dari mana diorang dapat nombor phone aku? Ada orang tersalah letak nombor phone aku dalam flyer iklan ke? Atau saje nak penaya aku? Sekarang ni aku dah tak layan mana-mana SMS atau call dari nombor yang tak dikenali.

Gempak 50

Aku dah cuba google tentang Gempak 50 tapi tak jumpa sebarang info berkenaan benda tu. Hasil carian melalui search engine Google pun hanya keluar result laman web Gempak Starz, Astro Gempak, Forum Gempak, gambar gempak, video gempak, gadis gempal dan banyak lagi. Takde jumpa satu maklumat pun tentang Gempak 50.

Menyusahkan orang betul natang nih..

34 Comments

  1. Ini mmg kes menyerabutkan perut dan usus ni…

    Sape punya khojelah ni…

    p.s. lepas ni tambah lagi satu hasil carian di google ttg gempak 50..entri ni lah… =)

  2. apa ke bendenye gempak 50 ni? baru tau
    adatlah blogger popular memang biasa ke cam ni :)

  3. Hahaha..susah jadi orang famous nih…tak pernah dgr lagi gempak 50..

  4. Arieffahmi Abd Razak
    Arieffahmi Abd Razak

    Wahaha..ni kompem orang buat sms marketing dan silap letak no. kena pulak no bro. memang bertalu2 la masuk.hehehe

  5. hahah style2 macam mana lah boleh tersesat larat sampai macam tu

  6. oihhhaaaiiii naya betoi kalau orang typo phone number promosi macam-macam kat flyers atau kat bunting. hahaha pengsan la nak jawab. kalau kene kat aku pon aku bengang gak beb. mai aku carik sampai jumpe mende alah yang buat onar tu.

  7. Masih belum diketahui maksud Gempak 50 ini bro?

  8. setuju dgn bro Hairul Azni. rasanya ni kes salah tulis no phone kat flyers la. :whistle:

  9. Jadi penasaran mengenai gempak 50 ni

  10. kes naya ni

  11. x pernah dgr juga gempak 50..

  12. boleh kacau hidup mcm ni….

  13. wah abg anarm makin gempak skrg sebab dh kena serangan gempak 50.
    apakah ia?
    nanti kalau dah tahu sila update semula yer :)

  14. Orang yang buat flyer tu tersilap tulis no phone kot..mungkin no phone yg sepatut utk dihubungi tu nombor yg dekat2 dgn nombor phone bro..
    Cuba la minta orang yg call tu faks atau email flyer tu.,mungkin kat situ ada jawapan..
    ** Hanya cadangan.. :-)

  15. apa yang gempak tu..jangan dilayan sekarang nie macam-macam boleh jadi…

  16. aku tak terlibat… hhahahaaa… nama aku ada.. :biggrin:

  17. :w00t: gempak seh, kalau boleh dapat 50x ganda keuntungan aku nak jugak :whistle:

  18. Apa baraanng…?Gempak 50 ni bro….?Nak tau juga ni…hu..hu..!

  19. wah kalau bebetul ade nak tau jugak ni, ramai beno mencarinye tu. kekeke

  20. Gempak 50 .. umuur kot ..hehehehe…

  21. den kalau no tak kenal biasanya takkan angkat fon…

  22. aku pun tak pernah dengar bab gempak 50 ni..

  23. Macam orang sedang menimbulkan kegempak_an

  24. Apa yang gempaknya tue ek?

  25. Pening juga sudah nih. Apa yang ‘Gempak 50’?

  26. tak tanya balik ke org2 yg call tu mcm mana diorg dpt no bro? ini misteri..hehe

    • Lupa pulak nak tanya sebab biasa diorang call tak kena masa.. Kadang2 aku tengah b*rak, kadang2 tengah drive.. Takleh nak sembang lama.. Hehe..

  27. hurmm…. bunyi cam gaya MLM pun ada….huhuhu

  28. Apalagi saya, baru pertama kali mengetahuinya disini

  29. gempak 50 ni ada kaitan dengan meeting kita semalam ke…? hehehe

Leave a Comment