Domain Murah $1.99 di NameCheap

Berita gembira bagi sesiapa yang teringin nak ada nama domain sendiri untuk blog. NameCheap sekarang ni menawarkan domain COM/NET/ORG dengan harga semurah $1.99 atau lebih kurang RM6.00 je untuk setahun. Setahun je tau.

Tahun kedua korang kena bayar harga biasa. Tapi aku rasa harga biasa pun masih murah lagi.

Domain Murah NameCheap

Tawaran ni dibuka untuk pembelian domain baru atau untuk transfer domain.

Macam mana nak beli? Korang masuk je laman Facebook NameCheap lepas tu klik “Order NOW”. Nanti korang akan dapat coupon code istimewa.

Lepas dah dapat coupon code tu, search nama domain yang korang nak di laman web NameCheap untuk pastikan nama domain tu masih available lagi ataupun sudah dibeli orang.

Kalau domain tu masih belum ada tuannya, belilah terus sebelum orang lain beli dulu.

Aku baru je beli 1 domain .COM tadi. Ingat nak beli lagi sementara harga masih murah gila ni. Duit dalam PayPal pun ada banyak lagi. Boleh la shopping domain murah di NameCheap.

* * * * * * * * *

UPDATE: Domain murah NameCheap dah SOLD OUT!

25 Comments

  1. Sayangnya cuma boleh beli satu untuk satu akun dan saya punya satu akun saja disana. Kemarin saya baru beli banyak di netfirms just $ 4.99, available sampai 31 March

  2. memang murah giler untuk harga dot com tu

  3. peh memang murah gila..nak ke ta nak ni? hurmmm…

  4. Harga sudah naik! Cepat betul naik harga domain yang ditawarkan. Ni mesti pasal ramai yang sudah beli…

  5. Anarm…mintak tlog belikan dulu boleh ??

    Nanti wan akan trasfer uwang tu…

  6. Memang inilah registrar pilihan :)

  7. “angkat satu bang,bayar nanti eh”,hoho..

    *Teringin jugak nak ada satu lagi,tapi masa y agak buzy..huhu :pinch:

  8. oo.. kat sini la yang ko cakap ko shopping domain tu eh? btw, mekasih bro sebab belikan domain utk aku.. nanti aku transfer duit.. :cool:

  9. huhu.. aku nak shopping jugak!

  10. Murah tu.. Bagus untuk yang sedang mencar-cari domain yang sesuai..

  11. Ni syarikat luar negara kan?

  12. hoho..nak anngkat domain baru ke tak ye..aku tengah sibuk gila nih.. :pinch:

  13. nak tu memang nak, kena bayar pakai paypal last entri tu cancel terus..
    haha tak de akaun. luar punya eh? tahun kedua rasa dalam berapa??

Leave a Comment