Dapatkan Software Berbayar Secara Percuma

Tengah menerjah masuk ke blog-blog dan web-web yang terdapat dalam dunia maya ni, aku terjumpa satu web yang menarik iaitu Giveaway Of The Day di mana web tersebut menawarkan software berbayar yang korang boleh dapatkan secara PERCUMA!

Software berbayar diberi percuma

Software Berbayar Diberi Percuma

Software berbayar yang percuma tu berubah-ubah setiap hari. So, korang kena la dapatkan software yang ditawarkan tu sebelum tempohnya tamat.

Lepas dah tamat tempoh tawaran tu, software tu masih boleh korang dapatkan tapi kena la bayar. Menarik kan? icon heart

Ketika entri ni ditulis, software yang diberi percuma adalah AllMedia Grabber 4.0. Software ni kalau tak diberi percuma, ianya berharga $39.90.

Bagi yang tak nak terlepas software-software menarik yang ditawarkan, bookmark la web Giveaway Of The Day ni sekarang atau pun RSS je ke dalam Reader korang. Sedut la tiap-tiap hari. icon biggrin

23 Comments

    • @hydir, boleh donlod lg.. hari2 ade je software berbayar yg diberi percuma.. kalau xnk ketinggalan software2 yang bagus, bookmark atau subscribe je web tu.. dijamin berbaloi

  1. hohoho. aku kena sedut cepat ni. dah la aku ni jenis suka download software yang pelbagai. hobi. he. tq anarm bg info best ni :tongue:

    • @pendekargrafix, sama la kite.. aku ni pn giler donlod software.. tambah2 software yg ade kaitan dgn grafik, memang aku giler la.. waarrghh :w00t:

    • @adol, time bosan aku salu merayap ke blog org lain,
      tu yg jmpe mcm2 tu.. bookmark aku dah penuh dh..
      mcm2 aku bookmark.. sume brg baek punye.. :wink:

  2. aku nak sedut gak..
    tapi takde masa..
    macam2 hal nak buat..
    nanti aku seedut erk?
    heheehe..
    btw, aku nak letak iklan kat ruang ads here tuh leh?
    hehe

    • @ubey, Rembat. jangan tak rembat.
      software yg tgh free skrg ni aku
      tak tau ape fungsi die.. aku donlod je..
      yg penting free.. hahahha :lol:

Leave a Reply