Dapatkan $5 Percuma Daripada Adf.ly

http://adf.ly/?id=3299

Berdasarkan pada tajuk di atas, entri kali ni berkisar tentang buat duit dengan adf.ly.

Bagi sesiapa yang masih tak tau apa itu Adf.ly, ianya merupakan satu web yang menyediakan perkhidmatan untuk memendekkan link dan untuk menyembunyikan link-link tertentu.

Fungsinya sama seperti TinyURL cuma yang membezakannya dengan TinyURL, anda dapat menjana wang dengan menggunakan servis Adf.ly ni.

Link yang telah dipendekkan dapat memberi anda wang atau duit bergantung kepada jumlah click pada link tersebut. Makin ramai orang yang click link tersebut, makin besar la jumlah duit yang akan anda dapat.

Lebih menarik lagi, jika anda mendaftar di Adf.ly sekarang, anda akan dapat $5.00 secara percuma! Daftar sekarang di Adf.ly sebelum tawaran hebat ini ditutup.

http://adf.ly/?id=3299

Cara Buat Duit Internet Dengan Adf.ly

  1. Daftar sekarang di Adf.ly dan dapatkan $5 secara percuma. Daftar di sini
  2. Pendekkan link anda yang panjang berjela tu di laman Adf.ly
  3. Promote link yang telah anda pendekkan itu di Twitter, Myspace, Facebook, Friendster, forum-forum, dan sebagainya.
  4. Lagi banyak anda promote, lagi banyak la duit anda akan dapat. Setiap klik pada link akan dibayar sebanyak $0.001
  5. Pembayaran akan dibuat melalui Paypal setiap minggu pada hari Isnin (GMT) bila anda dah cukup $20
  6. Proses pembayaran mengambil masa antara 48 jam hingga 72 jam

Untuk dapatkan $5.00 secara percuma, daftarlah sekarang di Adf.ly. Dijamin berbaloi.

35 Comments

    • @syamir:
      smasa entri ni ditulis (30 Mei 2009) mmg dia bagi $5 percuma.. hampir setahun dh..
      sekarang ni dh takde dh offer tu.. dan rasanya adf.ly ni sikit sangat bayaran dia..
      nanti kalau ada lagi program lebih kurang mcm ni, aku share dengan semua org..
      maybe program yg bayarannya banyak sikit daripada yg ni.. sharing is caring~ :wink:

  1. tp nilai bayaran dia skit sgt la usd 0.001 bukannya 0.01 atau 0.1…maknanya kena dapat 1000 klik untuk dapat usd 10 sen dan 10,000 klik untuk usd 1 dan 100,000 klik untuk 10usd….
    .-= Post terbaru jutawan di blog beliau.. Jutawan hanya angan-angan =-.

  2. hohoho.. mesti kena cuba try test ni..

    yer la, bila dah ada peluang kat depan mata lg2 benda free mcm ni, kira tolak rezeki la pulak kan kalau tak cuba. hehe :tongue:

      • @Anarm, huhu.. aku terlambat dpt $5 free tu sbb aku baru je daftar jap td. that’s mean lps aku daftar terus komen sini. huhu.. anyway, thanks 4 sahring bro :tongue:
        .-= Post terbaru azizwan(dot)com di blog beliau.. Video pendedahan mengenai Rosmah Mansor dipolitikkan =-.

  3. hehehe..akhirnya..ada gak posting nie..wa try pakai ok gak benda nie..tapi cam semak la pulak..sebab dia masuk ads dulu hehehhe…

    • @hazman aka species1980, yeahh.. tp sama ada scam atau x, tu aku kurang pasti.. still menggoogle, cari kalo2 ade mane2 manusia yg dah berjaya dpt income dgn bende nih..

Leave a Reply