Cara Elak WiFi Kena Curi

Cara elak WiFi kena curi

Cara elak wifi kena curi. SSID atau nama wifi tu gunakan nama ‘virus komputer‘ atau nama-nama lain yang menakutkan.

Agak-agak menjadi tak teknik ni?

25 Comments

  1. saya pun dan guna taktik ni. Letak nama Wifi saya sebagai “Virus downloading..”

  2. haha…isi nama virus.. okay jugak

  3. terbaek nme wireless tu..ahaha

  4. maknanya dah boleh pakai la kalau nama WiFi mcm tu :D

  5. uih, bagus ni… nak try la.. haha..kot2 la ade yg berminat nak curik..

  6. salam..
    ermm..thanks for that ideas
    Bro..memang bernas betul..
    saya pun nak buat juga :tongue:

  7. teknik terbaru ke macam mana ni??hehehe..menarik tapi tak tau nak buat..

    • @Sharafie, teknik lama dah ni.. cuma baru try je. hehe.. kalau nak tukar nama wifi, login je masuk modem guna ip adress ikut jenis modem yang digunakan.. dalam tu bleh setting macam2..

  8. hahahah idea yg menarik ni :)

  9. ha3 kreatif!..semua hijau menyala tu, memang ada rasa nak tekan juga lah.

  10. Hehehe… Mantap gak… Tapi kalau dah pencuri wifi tegar, dia tak kisah pun bebenda camtu… Hehehhe

  11. kah kah kahhhh…. bijak! :cheerful:

  12. nanti bagi report unidentified MAC address asing seminggu kemudian, macam menarik muehehe

Leave a Reply