Cabaran Makan Domino’s Pizza

Tengahari tadi member sepejabat balik dari meeting di rumah big boss, dia bawa berkotak-kotak Domino’s Pizza. Mesti big boss belanja diorang makan pizza lepas meeting tadi. Aku tak dapat join sebab ada kerja nak kena buat.

cabaran makan pizza domino

Nasib baik aku tak keluar lunch lagi tadi. Perut pun memang tengah lapar. Alhamdulillah rezeki hari ni dapat makan Domino’s Pizza.. Pizza kegemaran aku.

Oleh sebab diorang semua dah kenyang, Pizza Domino ni aku hadap sorang-sorang kat ofis. Tapi confirm tak habis makan. Banyak ni. Boleh bawa balik makan kat rumah pulak kot.

32 Comments

  1. Hai salam perkenalan rakan maya ya :)

    Huhuhu dah lama juga ni tak pekena pizza domino, last dlu rasanya tahun 2011..tu pun officemate yang belanja.. haha :)

  2. Bestnya dapat makan Dominos Pizza… Dah lama tak makan benda alah ni.. Maklumlah dekat Sabak Bernam tak ada Dominos Pizza… huhuhu…

    • Taktau nak cakap macam mana beza pizza domino dengan pizza hut. Dari segi rasa mungkin lebih kurang je kot. Cuma perut ni kalau makan pizza hut rasa cepat muak.

      • Mungkin ketebalan pizza ada perbezaan kot. Biasanya rasa muak di sebabkan kita sumbat tepung masuk dalam mulut banyak sangat. jadi saya rasa pizza hut mungkin lebih tebal berbanding domino…?

Leave a Reply