AnarmNet Kini Berpenampilan Baru

Perasan tak blog ni dah tukar baju? Hehee.. Blog AnarmNet kini berpenampilan baru dengan menggunakan Melayu Boleh WordPress Theme dan aku dah edit ikut citarasa aku.

Anarm.Net berwajah baru

Theme ni Uncle Sha yang punya dan dia bagi theme ni secara percuma kat sape-sape yang nak. Theme ni dah lama aku edit dan aku simpan sebab rasa nak pakai theme Blueiz dulu.

Kini dah sampai masanya aku say goodbye pada theme Blueiz.

Menurut apa yang dibagitau oleh tuan punya theme Melayu Boleh ni, theme ni senang untuk diedit dan dah dioptimizekan sesuai untuk search engine atau bahasa lainnya mesra SEO.

Ruang advertising dikawal dengan menggunakan plugin WP-125 yang memudahkan untuk display banner-banner iklan.

Uncle Sha juga dah packkan sekali plugin-plugin lain yang membantu theme ni berfungsi dengan cemerlangnya.

Plugin Yang Disediakan

  • Feedcount
  • Sociable
  • Ratings
  • MyTwitter
  • Popular Post
  • Recent Comments
  • Pagebar2

AdSense Ready

  • 728×15 Links
  • 336×280 Banner
  • 728×90 Banner
  • 180×240 Banner
  • 125×125 Banner

Lepas-lepas ni aku rasa aku akan lebih kerap update blog ni dengan artikel-artikel yang mungkin menarik. Tu pun kalau aku ada masa dan juga bergantung pada mood.

Kalau mood aku OK aku boleh la update best-best. Kalau mood tak OK, aku mungkin habiskan masa hisap rokok je. Sekian.

11 Comments

  1. cantik n clear.tahniah bro

  2. Tomei tomei. :biggrin:
    .-= Post terbaru Eriyza di blog beliau.. Lamaran Dalam Talian =-.

  3. Berwajah baru..mmg cantik n clear.. :cheerful:
    .-= Post terbaru skid di blog beliau.. Firefox Themes =-.

  4. First time here…. nampak cun je baju yang di pakai. Tak tau lah baju dullu camna….kalau sibuk takpe, buat post slow2…rilek je…
    .-= Post terbaru cyza di blog beliau.. Can I Consider Today One of My Happy Days? =-.

  5. nice anarm.. welkomback.. lama ko x update blog.. busy sangat la tu agaknye ye? ehehehe..
    .-= Post terbaru Khai di blog beliau.. Tutorial: Twitter buat Pengguna Baru (Part 1) =-.

    • @Khai,
      BUSY jugak la skit2.. plus xde idea nak tulih ape..
      keh keh.. lepas2 ni insyaallah blog ni akan sentiasa update..
      tiap2 minggu or mungkin tiap2 hari kot.. :wink:

  6. wow.. boleh tahan theme ni sbb clean je aku nengok. suka-suka. hehehe.. apa2 pun, teruskan menghapdate yer :w00t:
    .-= Post terbaru azizwan(dot)com di blog beliau.. Disebalik pemprosesan udang geragau yang sungguh bluwek =-.

Leave a Comment