Anarm mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri

Siapa yang tak balik beraya kat kampung tahun ni? Angkat keyboard.

Jangan sedih-sedih ya. Hari Raya kena happy happy, tak elok bermuram durja. Huhuu..

Terasa gembira bila selamat sampai di kampung untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri bersama ayahanda dan bonda serta adik-beradik yang lain. Setahun aku tak balik kampung sejak raya tahun lepas. Rasa berdosa pulak diri ni sebab jarang berhubung dengan ayahanda dan bonda.

Hari Raya Aidilfitri

Tahun ni, aku cuti raya selama seminggu. So, aku nak abiskan masa free ni untuk makan kuih raya bersama keluarga yang tercinta.

Raya tahun ni, macam biasa, sama macam raya tahun-tahun lepas, aku beraya di Teluk Intan.

Ramai yang tanya aku ni org Teluk Intan ke? Orang Perak ke? Dah penat aku nak menjawab. Apa kata korang tengok je kat page About dalam blog aku ni.

Aku tengok banyak blog yang dah mula giat bertukar-tukar kad raya. Blog aku ni je yang takde share kad raya.

Di kesempatan ini, AnarmNet ingin mengucapkan Salam Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin buat semua pengunjung blog ni. Segala salah dan silap harap dimaafkan. Dari hujung rambut sampai hujung jari kaki.

Selamat menyambut raya.

Makan tu jangan sampai tak ingat kat orang lain. Makan sikit-sikit, jangan gelojoh. Bila dah kenyang, boleh la balik rumah, jangan nak penuhkan lagi perut tu dengan kuih-muih. Kenyang melampau boleh menyebabkan penyakit ok..

Jagalah kesihatan.

Setakat ni je, sekian. Assalamualaikum.

40 Comments

  1. kat teluk intan ye, dekat kampung aku la, kat bagan datoh…

  2. Selamat hari raya Anam.
    Maaf zahir dan batin. :biggrin:
    .-= Post terbaru Eriyza di blog beliau.. Undian Tentang Topik Pilihan =-.

  3. terlambat pula nak ucapkan.sekarangkan masih bulan syawal lagi.
    jadi tak terlambatlah nak ucapkan selamat hari raya………..
    .-= Post terbaru safar di blog beliau.. Daftar Blogspot ringkas =-.

  4. salam..
    sifoo,bila nk update nie?haha..
    cpt2…
    .-= Post terbaru oh!dawie di blog beliau.. Jom Buat Kad Raya Sendiri…!! =-.

  5. wahhhh balik teluk intan eh
    dah lama tak pekena cendol yang ada tukang buat dia pakai bow tuh. klasik giler ah. hehe :)
    .-= Post terbaru KNizam di blog beliau.. Sydney Dilanda “Red Dust Storm” Yang Teruk! =-.

    • @KNizam: tu kat kedai mane ek? kt pekan dekat menara condong tu ke? aku jarang mkn kedai kalo balik kampong.. mkn yg mak aku masak je.. terbaik! :cool:

  6. selamat ari raya bro…… :cwy: :cwy: :cwy:
    .-= Post terbaru matju2509 di blog beliau.. Install Acer Launch Manager Pada Windows 7 =-.

  7. Ada ketikanya MATA silap memandang,
    TELINGA salah mendengar, LIDAH terlanjur berkata,
    FIKIRAN khilaf menafsir & HATI silap menduga,
    Mohon maaf atas segalanya.

    Salam Aidilfitri
    Maaf Zahir & Batin

    Aku pun confuse?? ko ni org kelate ko perok?? bole kecek kelate dok?? bg aku kalu bole kecek kelate gak org kelate la tu…

    aku pun hanyalah org kelate celup, lahir kt pahang dan dibesarkan di kelantan. Dan skrg still stay kelantan forever setakat ni
    .-= Post terbaru aktechpage.com di blog beliau.. Perihal Otak Kita =-.

    • @aktechpage.com: aku sero aku ore kelate sbb suko tino kelate, comel2.. haha. aku dok jah perak ni tp kecek kelate bleh lg.. tp jange tubik kelate pekat doh la.. gewe aku sokmo tubik ayat kelate hok pelik2.. aku jela sero pelik nyo.. hahaha.. :whistle:

  8. Aww.. Duk teluk intan.. Apsal x roger.. Leh lepak ipoh beraya.. Wahahah.. :w00t:

    Btw selamat ari raya.. Kuih Almond London aku tempah 2 bulan lepas bila nk pos? :getlost:
    .-= Post terbaru KertaZ di blog beliau.. Raya oiii.. Wahahaha.. =-.

    • @KertaZ: jauh gile nk gi ipoh.. dh sama jauh aku nk balik kajang.. huhuu..

      bile masa lak ko tempah almond london ngn aku? aku plak mane de jual kuih-kuih.. ko silap kedai ni.. :getlost:

  9. Dah abis raya dah.. Cuma aku still cuti2..
    tido je keje/
    .-= Post terbaru zool di blog beliau.. Hilangnya seri Hari Raya =-.

    • @zool: aku pn dh abih raya.. raya pertama je raya sakan.. tu pn xtau bleh dikategorikan sakan ke x sbb 3 4 bijik umah je aku pegi.. tak besh.. xleh duit raya :cwy: :lol:

  10. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin

    Selamat Hari Raya Anarm…Taqabbalallahu minna wa minkum :biggrin:
    saya pun org Teluk Intan gak…keh3x
    .-= Post terbaru muhammad fakhruddin di blog beliau.. Ramadan Yang Emosi & Kisah Di Aidilfitri =-.

    • @muhammad fakhruddin: teluk intan celah mane bro? aku kt chenderong balai.. jauh gak la dr teluk intan tuu..

      • muhammad fakhruddin
        muhammad fakhruddin

        @Anarm, area pekan baru :sideways: belakang skola raja muda musa tu
        .-= Post terbaru muhammad fakhruddin di blog beliau.. Akhlaq Kita: Jalan Raya = Internet =-.

  11. salam aidilfitri bro.
    .-= Post terbaru aman di blog beliau.. GladlyCast Kini Menyokong Plurk =-.

  12. Anarm,

    Selamat Hari Raya Aidilfitri

    Terima Kasih sebab kunjung ke RestNrilekS. Lama tu cuti seminggu. Boleh rehat-rehat tu

    Rizal pun cuti seminggu juga, tapi baru dua hari, dah letih dah ngadap lauk raya. Hehe.

    Kuih Raya ni syiok bila makan dah 3 minggu nak sebulan hari Raya. : )
    .-= Post terbaru Rizal di blog beliau.. RestNrilekS on Live Blogging : kubur =-.

  13. Waalakumusalam.
    Selamat Hari Raya Aidilfitri Anarm! =)
    Maaf Zahir & Batin.
    Moga meriah sakan beraya di Teluk Intan~ :wink:
    .-= Post terbaru Hafidz di blog beliau.. Selamat Hari Raya Aidilfitri 1430 Hijrah =-.

    • @Hafidz: x raye sakan pn.. raya pertama gi umah sedara.. raya kedua aku dah start membongkang smpai tengahari baru bangun.. kahkah :lol:

  14. selamat hari raya bro
    :)

  15. camat aye nam. na uet aye!

  16. salam lebaran~

    selamat hari raya~
    .-= Post terbaru beliamuda di blog beliau.. Laungkan Takbir Tanda Kemenangan dan Kesyukuran =-.

  17. salam aidilfitri!
    ;)

  18. nam, epi eid mubarak.. maaf zahir sahaja.
    berhati2 di jalan raya.. ingatlah orang yang tersayang.. lagi? balik je la.. nak pesanan penaja plak.. :biggrin:
    .-= Post terbaru yed di blog beliau.. ehh, raya lah pulak =-.

  19. selamat hari raya bro..
    mintak dihalalkan semua benda yer?
    haha…
    semoga ceria selalu!!! :whistle: :whistle: :whistle:
    .-= Post terbaru Jaws di blog beliau.. Selamat Hari Raya!!! =-.

  20. selamat hari raya anam, maaf jika ada kata yang terkasar dan perkataan yang menyinggung perasaan. nt kita jumpa lagi. haha

Leave a Reply