Hadiah Saguhati daripada Azman Ishak

Nampaknya setelah nama-nama pemenang ‘Anniversary Contest by AzmanIshak.com‘ diumumkan, masing-masing dah mengupdate blog dengan entri berkaitan dengan kemenangan mereka.

Memandangkan blog AnarmNet ni dah lama tidak diupdate, aku pun turut serta mengupdate blog ni dengan entri macam tu. Kerana aku pun salah sorang daripada pemenang contest tersebut. icon razz

Pemenang Hadiah ‘Anniversary Contest by AzmanIshak.com’

Seramai 6 orang peserta telah dipilih secara rawak oleh Azman Ishak dengan menggunakan khidmat juri profesional iaitu ‘Random Winner Generator‘.

Senarai pemenang contest tu adalah seperti berikut:

  • En. Hydir
  • Jerung Perkasa
  • Chempaka
  • WanDiSini
  • Anarm (Aku la tuu..)
  • HajarDK

Terima kasih diucapkan kepada Azman Ishak kerana telah memilih aku sebagai salah sorang pemenang contest tersebut.

Sekian.

18 Comments

  1. Anarm ko x ingat ke dulu-dulu mase kite g mancing..pas tu ko mntk keychain aku yg aku syg sgt..tp aku bg gak kat ko..aku harap dgn kenangan ini ko dpt lah bg aku keychain ni kat aku..

    pssst..cerita diatas hyalah rekaan untuk usya anarm bg keychain die kat aku…

    • @shafie[dot]biz,
      ooo.. time mancing yg dpt ikan kelah 46 kilo tu ek?
      hahaha.. ingat.. ingat.. keychain tu aku dah antar
      muzium negara.. lama sgt, dah jd barang antik dah..
      :heheh:

      ========
      cite di atas pon hanya rekaan semata2..
      saje untuk buat shafie leka dan
      tak fikir tentang keychain aku..
      :hik-hik:

    • @nurr,
      kalau nk menang jugak, join la contest..
      skrg ni ade contest yg tgh berlangsung..
      nanti aku create post beserta dgn link contest tu..
      :thumb-up:

    • @Kreuger, mekasih.. mekasih.. aku dah send alamat aku kat ko.. ko jgn bg sape2 lak alamat aku tu.. bg kt awek xpe la.. tp pastikan yg cun, kulit putih, pkai spek, dan bertudung :blushing:

Leave a Reply