Aktiviti Keluar Peluh

Aktiviti keluar peluh

19 Comments

  1. kalo wat push up..ok lagi..tp yang second tu…rasanya mcm x kuat plak tangan :p

  2. opss lari tajuk..cantik widget solat tu..hehehe
    nanti aku pasang pulak :D

  3. hari2 berjalan kaki pi kerja or kampus.mudah,free and paling penting,elok untuk jantung :D

  4. dah lama aku x buat push up nih, mesti sakit otot kalau aku buat, hehe

  5. bersenamlah sebelum kamu disenamkan :biggrin: :biggrin:

  6. jawatankosong.2012-2013.info
    jawatankosong.2012-2013.info

    bagus untuk kesihatan …

  7. sekarang ni susah nak cari masa untuk bersenam…balik kerja pun dah lewat. weekend je lah boleh buat pun.

    • @alamonline, bersenam bila2 masa pon boleh.. contohnya, kat tempat kerja boleh bersenam guna tangga.. turun naik tangga.. tu salah satu senaman yang boleh kita buat kat tempat kerja.. kalau tempat kerja takde tangga takleh buat apa lah.. terpaksa cari alternatif lain untuk bersenam..

  8. lama tak bersenam ni.asyik mancing je.huhu :D

  9. diet diet , sedang diet.

  10. semput? kena hari2 buat.

  11. tuh amek gambar ja or bersenam sekali?

  12. Senaman baik untuk kesihatan tapi jangan sampaikan mencederakan diri

  13. fewittttt fewittttt

Leave a Reply