10 Blogger Terpilih Review Ninetology U9X1

Nampaknya aku tak terpilih untuk program review Ninetology U9X1. Tapi orang Ninetology cakap kat aku “Soooonnn soooonnn“. Adakah masih ada peluang untuk aku terpilih dalam program review ni? Aku menanam harapan yang tinggi untuk review smartphone Ninetology U9X1.

Kalau tak dapat review U9X1, dapat U9Z1 Plus pun boleh. Hehe..

10 bloggers ninetology review program u9x1

Tahniah kepada 10 orang blogger yang dah terpilih dalam Program Blogger Review untuk smartphone model Ninetology U9X1. Nantikan review daripada mereka tentang smartphone Ninetology U9X1 yang akan dibuat perbandingan dengan smartphone jenama lain.

10 Blogger Terpilih untuk Review Ninetology U9X1

  1. winniekepala.com (Winnie Chen) – U9X1, Samsung S4 mini
  2. wendypua.com (Wendy Pua) – U9X1, Sony Xperia Z Ultra
  3. goldfries.com (Brian Chong) – U9X1, Lenovo k900
  4. faizalpj.com (Faizal Annuar) – U9X1, Samsung S3
  5. mrjocko.com (Rosmadi / MrJocko) – U9X1, Samsung Note 2
  6. ashley-yeen.com (Ashley Yeen) – U9X1, HTC One
  7. vernonchan.com (Vernon) – U9X1, HTC Butterfly S
  8. quachee.com (Quah Cheng Eng) – U9X1, LG Optimus G Pro E985
  9. bit.ly/1fd7jt5 (Dayang Melati) – U9X1, Samsung Galaxy S4
  10. klgadgetguy.com (Warren) – U9X1, Samsung Mega 6.3

Ninetology U9 Series Road Show

Bermula 26 Ogos sehingga 1 September 2013, Ninetology mengadakan U9 Series Road Show bertempat di Low Yat Plaza, Kuala Lumpur. Siapa berminat nak tengok dan cuba sendiri 3 model smartphone Ninetology U9 yang terbaru bolehlah pergi ke sana.

30 Comments

  1. WooT! Blog ni ohsem!

  2. salam kalau website saya untuk buat review berkenaan product company nie bagaimana yea… boleh bantu saya,….

  3. Untunglah dah terpilih tu. Hmm belum lagi merasa nak uji gajet lagi.

  4. Wah, tahniah kerana terpilih. Berharap suatu hari nak dapat gadge free juga :-P

  5. Tahniah pada yg terpilih…

  6. Kawe nasib baik jah tu

  7. soon.. soon.. ada lagi chance laaa tu..

  8. muja sempat dapat email added in the list yang first tu je,,, then tak perasan ada group untuk mereka yang apply,, pastu tahu lak mmg untuk yang dok kl je,, sobsss,,, bialah,,, rezeki dorang,, tahniah untuk yang terpilih :D

  9. tahniah kepada yang terpilih.

  10. Belum rezeki lagi. Khabarnya program product review sehingga hujung tahun.

  11. sabar jer ler….next time ada lagi tu…….

  12. tahniah diucapkan kepada 10 Blogger yang terpilih…

  13. insyaAllah, lepas ni giliran bro anarm plak…

    no 4 ngn 5 tu…tahniah! tahniah jugak pada yg lain2 =)

  14. Alhamdulilah.ada rezeki nanti sebab katanya ada review sampai hujung tahun nie.Mana yang dlm close grop fb tu dapat rasanya

  15. tahniah kepada yang terpilih. murah rezki nak ngetest phone tu

  16. aku dah agak..susah nak dapat ni sebenarnya..

  17. Tahniah yang terpilih.. :-)

  18. oho..best ke Ninetology ni?rasa macam nak tukar phone plak dah..:D

    • Bagi aku best jugak la phone Ninetology ni. Cuma model terbaru tak tau macam mana performance dia. Aku guna model lama memang superb. Model U9 yang baru mesti lagi superb..

  19. alaaaaa.. bila anarm nak masuk ni? hohoho.. eh mana dapat list ni?

  20. nampaknya ramai yg pilih x1. harap lepas ni gua tersenarai sebab gua pilih z1 . insyaAllah

  21. untung sape dapat tuuuu

    hehe

  22. kalaulah anarm tak dapat, aku lagi la..

  23. wah ramai betul yang dapat. tahniah semua :D

  24. Tahniah pada yang terpilih

  25. takpelah.. blm sampai seru rejekinya

    Simon email saya kata tunggu dia update soon..

Leave a Comment